Ewa Holmström

Ewa Holmström

0
Followers
8
Following
Ewa Holmström
More ideas from Ewa
Fläskfilé i kakform med lingon 500 g fläskfilé 3 dl grädde 1 dl lingonsylt 2 msk kalvfond salt och peppar Sätt ugnen på 150 grader...

Fläskfilé i kakform med lingon 500 g fläskfilé 3 dl grädde 1 dl lingonsylt 2 msk kalvfond salt och peppar Sätt ugnen på 150 grader...

Recept broccolipaj med västerbottenost

Recept broccolipaj med västerbottenost

Snabbfixad fredagsfavorit eller festlig söndagsmiddag - våra oxrullader är lika underbart goda när du än lagar dem! Salt möter sött i form av bacon och gelé - och såsen... Mums! 4 port...

Laga till helgen – oxrullader i gräddsås!

Kycklingfilé som får puttra i en gräddig sås med champinjoner. Med få ingredienser lyckas du få till en ljuvlig allt-i-ett rätt, såsen och kycklingen tillagas tillsammans. Du får saftiga filéer som smakar underbart.

Kycklingfilé som får puttra i en gräddig sås med champinjoner. Med få ingredienser lyckas du få till en ljuvlig allt-i-ett rätt, såsen och kycklingen tillagas tillsammans. Du får saftiga filéer som smakar underbart.

Fetaoststicks

Fetaoststicks

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

I mitt stora kök

I mitt stora kök