Blomsterarrangemang

Collection by Ewa Maloku

10 
Pins
 • 
9 
Followers
Ewa Maloku
Trendenser - kolla bloggen, snyggt med dessa rosa-vita blommor och mycket enkelt att spraya ägg. Hänger i ris med videkvistar och björkris. Dessutom har man dukat med servetter, vita från början, doppade i rosa med fin effekt.

Jul, påsk och högtider Archives - Trendenser

Nordens största inredningsblogg

Apples

Jul med Ernst del 2

Ernst fortsätter att skapa julstämning i orangeriet. Han bygger en ljuskandelaber, gör en mistelkrona och formar en julkrans. Han reser till Toscana i Italien för att hitta inspiration. Det blir matlagning i orangeriets utekök.

Love this for my table

It's a beautiful world!

nanyaraujo68: nany araujo

blomsterarrangemang tulpaner

8 fina blomsterarrangemang som du kan göra själv

Ett vackert blomsterarrangemang är lika passande på bröllopet som hemma på köksbordet. Vi bjuder på 8 inspirerande blomsterarrangemang till vardag och fest.

När det är höst är det dags att tänka på att mysa till det i hemmet. Lite höstpyssel kanske? Här är 19 supersnygga anledningar att gå ut och plocka kottar!

19 pyssel med kottar – så gör du din höst extra fin

Lite höstpyssel kanske? Här är 19 supersnygga anledningar att gå ut och plocka kottar!

BLOMSTERDESIGN.NET: Höstpyssel för kreativa del 1

Höstpyssel för kreativa del 1

På hösten finns det hur mycket vackert som helst som man kan plocka i naturen och som man sedan kan användas till olika arrangemang. Att göra dörrkransar eller bara fylla ett fat med olika höstfynd går lika bra. Bara man gör något som man själv tycker om. Jag är ofta extra kreativ så fort hösten börjar närma sig. Jag plockar äpple, rönnbär och mossa och pyntar med detta lite här och var. Både inne och ute. Idag blir det en liten samling av lite kreativt höstpyssel som jag gjorde förra…

Blomsterverkstad: Höstskatter * Treasures of fall

Höstskatter * Treasures of fall

Ja, behöver väl inte säga så mycket. Visst är det vackert med allt som hösten bjuder på! Och av dessa kan man trolla fram det mesta ...