Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Seafood Recipes, Seafood Pasta, Green Garden, Food Inspiration, Food Art, Food Food, Energy Bill, Oliver, Dinner

Saffransdoftande pasta med kräftstjärtar, chili, vitlök och tomat - Mitt kök

Saffransdoftande pasta med kräftstjärtar, chili, vitlök och tomat

Pasta with saffron, tomato and crayfish. Only took 15 minutes to cook!

Pasta med kräftsås | Jennys Matblogg

Pasta med kräftsås | Jennys Matblogg

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Seafood Recipes, Seafood Pasta, Green Garden, Food Inspiration, Food Art, Food Food, Energy Bill, Oliver, Dinner

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Stilig räk- och löjromsbakelse

Stilig räk- och löjromsbakelse

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.


More ideas
Pinterest
Search