Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Seafood Pasta, Seafood Recipes, Food Shrimp, Green Garden, Food Art, Food Food, Food Inspiration, Dinner, Drink

Saffransdoftande pasta med kräftstjärtar, chili, vitlök och tomat - Mitt kök

Saffransdoftande pasta med kräftstjärtar, chili, vitlök och tomat

Pasta with saffron, tomato and crayfish. Only took 15 minutes to cook!

Heta räkor med ris

Heta räkor med ris

This was tasty!! Pasta with saffron, tomato and crayfish. Only took 15 minutes to cook!

Saffransdoftande pasta med kräftstjärtar, chili, vitlök och tomat

Pasta with saffron, tomato and crayfish. Only took 15 minutes to cook!

Stilig räk- och löjromsbakelse

Stilig räk- och löjromsbakelse

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

20120916-183810.jpg

Räkgryta Indienne – min favorit!

20120916-183810.jpg

En pastarätt gjord på färsk fettuccine och proteinrika räkor blir en god och lättlagad favorit vid middagsbordet. Med en färdig citronsås och krispiga sockerärtor är maten dessutom klar på en kvart.

En pastarätt gjord på färsk fettuccine och proteinrika räkor blir en god och lättlagad favorit vid middagsbordet. Med en färdig citronsås och krispiga sockerärtor är maten dessutom klar på en kvart.

Pinterest
Search