Pinterest • Världens idékatalog

Här har vi skapat en elegant och ombonad känsla i sovrummet med ett dämpat kulörval och mjuka textilier. Med en färgsättning ton-i-ton och inslag av naturmaterial får man ett rum som utstrålar lugn och harmoni. Som gjort för vila och återhämtning.

2

Jag är så sinnesjukt trött. Trött på att hela kroppen värker, på att smärtan har blivit någon form av normaltillstånd. Trött på att andnöden kommer och går när jag minst anar det. Trött på att jag i varje paus, varje andetag för återhämtning känner hur det bränner i hjärtat. Trött på att kroppen vägrar fungera normalt. Tänkte att när kroppen väl slutar fungera kanske någon annan kan ha nytta för mitt trasiga jävla hjärta som vägrar fungera för mig. Någon annan kanske lyckas bättre med att…

6
1

This picture gave me the idea to build a mini glass cabin in the yard to use as the meditation studio. Would be really cool, completely see through.

24
8

Yoga Poses for Migraine Headaches -See more poses and benefits @ qnaforum.co.in

140
21

Så får du ett lantligt sovrum - Rum

4
från Nutrition Realm

How to Get The Best Body Shape Ever (The Ultimate Visual Guide

This ultimate visual guide teaches you how to get the best body shape ever. Contains high quality fitness, squatting techniques, gym tricks and more.

113
14
1

Varmt, harmoniskt och med plats för återhämtning. Residence har tagit fram höstens främsta trender i en inredning till Riksbyggen.

från BuzzFeed

34 Things You Can Improve With A Sharpie

Mehndi rocks, you know I am going to do this one. More

280
41
1
pre and post workout revocery infographic
från 24 Days 2 Skinny

Swimming for Weight Loss

pre and post workout revocery infographic

37
10

http://ift.tt/1WI9z2h Nu har vi Kombucha från Kvillinge Ekologiska! 😊 En probiotisk dryck som framställs genom jäsning av sötat te. Mycket god och hälsosam dryck i flera olika smaker. #apieceofcake #kvillingeekologiska #te#återhämtning #längelevelivet Also check out http://kombuchaguru.com http://kombuchaguru.tumblr.com/post/141896001436 Also check out: http://kombuchaguru.com