Det här är mina absoluta favoriter. Silver och turkos tillsammans gör mig väldigt lycklig.   De här örhängena har ett stort rombformat silverpläterat fäste med ett jättefint blommönster. Personligen tycker jag att mönstret får örhängen att kännas lätta och luftiga trotts att dom är så stora.   Från fästet hänger fem stränger med turkos/vita glaspärlor, det är fyra pärlor på varje rad.   Den här designen finns också med svart/vita pärlor.

Det här är mina absoluta favoriter. Silver och turkos tillsammans gör mig väldigt lycklig. De här örhängena har ett stort rombformat silverpläterat fäste med ett jättefint blommönster. Personligen tycker jag att mönstret får örhängen att kännas lätta och luftiga trotts att dom är så stora. Från fästet hänger fem stränger med turkos/vita glaspärlor, det är fyra pärlor på varje rad. Den här designen finns också med svart/vita pärlor.

Spiralörhängen är nog ingenting för den som vill ha små diskreta örhängen.   Här består stommen av en droppform som avsultas med spiraldetaljer där fem strängar med röda/vita/orangea glaspärlor fästs.  Även stommen har fått en pärla i mitten.   Det är stora och långa örhängen som syns, men dom är lätta och droppformen och strängarnas rörelse gör att dom känns luftiga och mycket mer lättburna än man skulle tro.   Den här modellen finns även med grön/vita pärlor.

Spiralörhängen är nog ingenting för den som vill ha små diskreta örhängen. Här består stommen av en droppform som avsultas med spiraldetaljer där fem strängar med röda/vita/orangea glaspärlor fästs. Även stommen har fått en pärla i mitten. Det är stora och långa örhängen som syns, men dom är lätta och droppformen och strängarnas rörelse gör att dom känns luftiga och mycket mer lättburna än man skulle tro. Den här modellen finns även med grön/vita pärlor.

Örhängen med vita pärlor, Ti Sento

Örhängen med vita pärlor, Ti Sento

Örhängen med vita, mönstrade pärlor.

Örhängen med vita, mönstrade pärlor.

Örhängen i svart med stora vita odlade pärlor. Längd: 7,5cm

Lady of the Lake Sweden - Örhängen med odlade pärlor

Örhängen i brons med svart/vita fjärilsmönstrade pärlor av snäckskal. Längd: 5cm

Lady of the Lake Sweden - Örhängen med snäckskalspärlor

Pärlset med örhängen och halsband

Pärlset med örhängen och halsband

Kolczyki DYRBERG/KERN ABRIL SG/WHITE

Kolczyki DYRBERG/KERN ABRIL SG/WHITE

Örhängen i silverplätering med kristaller och vita odlade pärlor. Längd: 9cm

Örhängen i silverplätering med kristaller och vita odlade pärlor. Längd: 9cm

Örhängen i brons med bergkristall och vita odlade pärlor. Längd: 8,5cm

Lady of the Lake Sweden - Örhängen med jaspis

Pinterest
Search