Pinterest • Världens idékatalog

Klänning från 1970-talet i röd ullblandning med svart grafiskt mönster. Rak modell med knytband i halsen, plisserad nederdel samt lång ärm. Knappar fram. Etikettmärkt: "HKH Hertiginnans av Västerbotten Hovleverantör Märthaskolans boutique Stockholm".

2 fräkniga tomtar i trä från 1970 talet / Retro / Hemslöjden på

Är läget i dag i den svenska skolan enbart ett skolproblem? Är det inte så att skolan speglar samhället? ”Våra barn blir som vi är”, sade vi inom skolrörelser på 1970-talet. Det är minst lika sant nu. Det skriver Ann Pettersson, lärare sedan mer än 40 år.

Konstfeminism - Strategier och effekter i Sverige från 1970-talet till idag.

De två hangarfartyg som infördes av Japan på 1970-talet var dock inga hangarfartyg i ordets rätt bemärkelse utan jagare med helikoptrar. Japan har ännu inga fullvärdiga hangarfartyg för stridsflygplan, men planer finns. Indien fick 1987 sitt första hangarfartyg, ett brittiskt hangarfartyg från 1950-talet. Därmed var Indien det första landet av de tre med ett regelrätt hangarfartyg.

Historieätarna – Avsnitt 2, 1970-talet - YouTube

1

F10 och F12 - 1970-talet : VOLVO TRUCKS

2
1

Handbroderad väggbonad/spjällband från 1970 talet i glada färger på

1

Håll Sverige Rent disktrasa 2-pack från Opto design är framtagen i samarbete med den ideella organisationen Håll Sverige Rent som verkar för en bättre miljö. Motivet skapades av Tove Jansson och hennes bror Lars Jansson redan på 1970-talet och användes då i kampanjen

Med inspiration från modearkiven, är denna fantastiska stövlett inspirerad av 1970-talet "gogo boot". Det är en enkel design i ett mjukt svart skinn och med en 6 cm hög klack. Med sitt Cusion Soft foam-lager i skon så kommer du gå bekvämt i skorna hela dagen. Detta är en stövlett som garanterat kommer att höja din vardagliga outfit.