De första mattetalen - Lär grunderna i addition och subtraktion med montessoripedagogik

träna ekvationer med Mattemusslan är ett hands-on-läromedel i matematik för årskurs F-3. Eleverna tränar taluppfattning, addition, subtraktion och problemlösning i talområdet 0-20. Tre olika svårighetsgrader. Eleverna kan antingen arbeta individuellt eller parvis. Innehåll: 40 dubbelsidiga uppgiftskort (80 uppgifter) 4 musslor 40 krabbor (20 orange och 20 lila) 40 sjöstjärnor (20 gula och 20 gröna)

Lolas Mattetåg 2 - addition och subtraktion med tvåsiffriga tal, multiplikation och logik

Doubing lesson with candy mints

pin 1

Sätt in stöten Addition och subtraktion

Det är kul att lära!Matteskoj är ett spiralbundet häfte på hela 128 sidor.Ett häfte fullspäckat med roliga uppgifter som passar för flickor och pojkar i de tidiga skolåren.Uppgifterna har stigande svårighetsgrad och utvecklar barnets matematiska tänkande och ger träning i alla de fyra räknesätten.- Addition och subtraktion.- Multiplikation och division.- Räknelekar i alla räknesätt. Detta är en nyare upplaga av Matteskoj och i stort sett samma innehåll som i den gamla. (ISBN: 9789173971157)

King of Math Junior - träna på addition, subtraktion, multiplikation, division, geometri, jämföra, mäta, pussel och bråk.

MatteMix - addition och subtraktion på tidig nivå. Här kan man träna inom talområdet 1-99. Det finns 4 olika övningstyper i appen.

Räkneknep - 1500 matematiska övningar för barn

www.teacherondemand.se

Pinterest • Världens idékatalog
Search