Bloody perry - non alcoholic

Alkoholfria drinkar är ett bra alternativ när du är sugen på något riktigt lyxigt och läskande. Här är våra bästa recept på enkla och supergoda drinkar utan alkohol!

pin 2

Även om du vill undvika alkohol betyder inte det att du måste välja bort drinkar i sommar. Här är tre goda alkoholfria alternativ.

pin 4

Alkoholfria drinkar - somriga och nyttiga | ICA Hälsa

pin 3

Njut av långa, lata dagar med en nyttig, alkoholfri drink. Sugen på en mango colada? Eller en virgin strawberry daiquiri? Här har du recepten!

pin 3
8 Easy Infused Waters, these are so healthy, and a great alternative to soda.  These are the perfect Non-Alcoholic drinks for any party.

8 Easy Infused Waters, these are so healthy, and a great alternative to soda. These are the perfect Non-Alcoholic drinks for any party.

pin 725
heart 39
speech 4

4 läckra alkoholfria drinkar!

pin 1

Äppelmust är suveränt att använda till alkoholfria drinkar av olika slag. Prova att blanda med mousserande vitt bubbel och en gnutta honung – väldigt fräscht! Gör ett gäng av dessa törstsläckande godingar och du har en bra anledning till att ha fest.

pin 1

Mättande, fräsch och enkel alkoholfri drink. Tropiska inslag av ananas och kokos, som snabbt mixas och kan bjudas till alla! Kyl ingredienserna innan för att få en kall och läskande drink.

pin 2

Tre läskande och goda alkoholfria drinkar. Fint att dricka till minglet, före eller efter maten eller bara för att det gott!

pin 2
Pinterest • Världens idékatalog
Search