Pinterest • Världens idékatalog
från Foursquare

Train Station Brewery

Lawbreaker / UNFILTERED LAGER (3,5%) Lawbreaker är vår andra folköl på marknaden. Som namnet antyder är det en ofiltrerad lager som bryter mot alla regler när det kommer till traditionell lager. Vi använder både amerikansk och europeisk humle. Vi har tagit öl-lagen i egna händer. Gör det du med!

från Foursquare

Sigtuna Brygghus

Sigtuna East River Lager / New York goes Stockholm i denna india pale lager. Premium pilsner och IPA i kombination – en populär trend där vi har banat väg. East River Lager är en av Sigtuna Brygghus största framgångar. Inspirationen till både recept och förpackning är hämtad från US craft beer, där trenden för kvalitetsöl på burk är starkt uppåtgående.Lager bryggs med pilsnermalt och ljus karamellmalt tillsam­mans med amerikansk och tysk humle – en blandning av modern och traditionell…

1

Formativ bedömning är ett komplext förhållningssätt och handlar till stor del om lärarens undervisningsfilosofi. Det kan vara en väldig omfattande förändring i fall man jobbar i en mer ”traditionell” undervisningskultur menar Alli Klapp, universitetslektor vid Högskolan Kristianstad.

9
från Foursquare

Eskilstuna Ölkultur

Engelsk IPA - En traditionell India pale ale Engelsk IPA utvecklades i Burton-on-Trent under 1800-talet för export till de brittiska kolonierna i Indien. På uppdrag av Ostindiska Kompaniet bryggde man en extra stark pale ale och kastade i stora mängder humle i tunnorna innan de lastades på de stora skeppen. Den antiseptiska humlen och alkoholen hjälpte ölet att hålla sig fräscht under den sex månader långa resan. Vår engelska IPA är bryggd på svensk malt och stora mängder klassisk, engelsk…

från Foursquare

Ocean Brewery AB

Ebbot Ale / Traditionell engelsk Brown Ale. Maltigheten kommer från rika givar karamell- och kristallmalt. Engelsk humle samsas med en amerikansk aromhumle.

Klippfisk med bacon och rotfruktspuré. Salted cod with bacon and root vegetable puree, recipe in Swedish.

american traditional guitar tattoo - Google Search

825
270
2

Death Before Decaf! I think this might be my next tattoo

683
136