Mitt Gröna Kök: Mitt Gröna Köks Jul #3: Chokladdoppade apelsin- och saffransbollar

Mitt Gröna Kök: Mitt Gröna Köks Jul #3: Chokladdoppade apelsin- och saffransbollar

Syrliga limeremmar

Syrliga limeremmar

Suuuperenkelt & suuuupergott! Det här måste ni bara testa. Lova det!! Receptet hittade jag inne hos min fina kollega på Bakverk & Fikastunder som tipsade om dessa häromdagen. 4 Mars bars 90…

Suuuperenkelt & suuuupergott! Det här måste ni bara testa. Lova det!! Receptet hittade jag inne hos min fina kollega på Bakverk & Fikastunder som tipsade om dessa häromdagen. 4 Mars bars 90…

Nu har jag testat något riktigt jäkla gott och för mig var det lite annorlunda! Hittade ett recept där man skulle ha i kanderad ingefära (Vart hittar man det?) Så jag gjorde så att jag gjorde egen Om du gillar ingefära så är detta verkligen något för dig. Lite sött som avslutas med lite av […]

Nu har jag testat något riktigt jäkla gott och för mig var det lite annorlunda! Hittade ett recept där man skulle ha i kanderad ingefära (Vart hittar man det?) Så jag gjorde så att jag gjorde egen Om du gillar ingefära så är detta verkligen något för dig. Lite sött som avslutas med lite av […]

Chokladhjärtan fyllda med pepparkakskaramell // Chocolate filled with gingerbread caramel - Looks and sounds amazing!

Chokladhjärtan fyllda med pepparkakskaramell // Chocolate filled with gingerbread caramel - Looks and sounds amazing!

Årstidsboden: PEPPARKAKSPRALINER

Årstidsboden: PEPPARKAKSPRALINER

Ljuvlig saffranstryffel med vit choklad och honung som rullas i råsocker. Dessa tryfflar kräver lite planering och framförhållning – men det är det värt. Mums!

Ljuvlig saffranstryffel med vit choklad och honung som rullas i råsocker. Dessa tryfflar kräver lite planering och framförhållning – men det är det värt. Mums!

Saffransmazariner | Dessa saffransmazariner går fint att förbereda några dagar innan och frysa in ogräddade. Ta sedan fram dem och låt dem tina i rumstemperatur. Grädda dem den dagen du ska fika.

Saffransmazariner | Dessa saffransmazariner går fint att förbereda några dagar innan och frysa in ogräddade. Ta sedan fram dem och låt dem tina i rumstemperatur. Grädda dem den dagen du ska fika.

Fyra smarriga fudge recept - Bakverk och Fikastunder

Fyra smarriga fudge recept - Bakverk och Fikastunder

Leilas grundrecept på tryffel går att variera i massor av olika goda smaker. Istället för pepparmyntsolja kan man smaksätta med tex. chili och kanel, rivet citronskal, björnbär, mörk rom, whiskey, ingefära, pepparkakskryddor eller krossad kardemumma. Det går även att rulla tryfflarna med olika smaksatta sockersorter eller kakao. -Jag brukar rulla i råsocker blandat med stött kardemumma, eller strösocker med rivet citronskal som har fått stå framme och torka, eller råsocker och kanelblandning…

Leilas grundrecept på tryffel går att variera i massor av olika goda smaker. Istället för pepparmyntsolja kan man smaksätta med tex. chili och kanel, rivet citronskal, björnbär, mörk rom, whiskey, ingefära, pepparkakskryddor eller krossad kardemumma. Det går även att rulla tryfflarna med olika smaksatta sockersorter eller kakao. -Jag brukar rulla i råsocker blandat med stött kardemumma, eller strösocker med rivet citronskal som har fått stå framme och torka, eller råsocker och kanelblandning…

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

Currypralin

Currypralin

Dessa läckra praliner har en fyllning av härlig mjuk lite salt kola. Smaken påminner om knäck. Dessa blev mycket omtyckta. Detta recept rä...

Dessa läckra praliner har en fyllning av härlig mjuk lite salt kola. Smaken påminner om knäck. Dessa blev mycket omtyckta. Detta recept rä...

De perfekta tilltuggen till glöggen

De perfekta tilltuggen till glöggen

Leilas populära saffransskorpor är knapriga och fantastiskt goda. Ett bra julbak men funkar även hela året runt!

Leilas populära saffransskorpor är knapriga och fantastiskt goda. Ett bra julbak men funkar även hela året runt!

chokladkola

chokladkola

Pinterest
Sök