Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Snittar på pumpernickel med getostkräm och aprikosmarmelad.

Pumpernickel med getostkräm och aprikosmarmelad

Snittar på pumpernickel med getostkräm och aprikosmarmelad.

Fransk äppelpaj med aprikosmarmelad | Recept från Köket.se

Fransk äppelpaj med aprikosmarmelad

Fransk äppelpaj med aprikosmarmelad | Recept från Köket.se

Glögg- och aprikosmarmelad | Recept från Köket.se

Glögg- och aprikosmarmelad

Glögg- och aprikosmarmelad | Recept från Köket.se

Sachertårta chokladtårta

Sachertårta chokladtårta

Recept på god chokladtårta med fyllning av aprikosmarmelad eller äppelmos samt grädde. Bilder steg för steg.

Chokladsurprisetårta

Recept på god chokladtårta med fyllning av aprikosmarmelad eller äppelmos samt grädde. Bilder steg för steg.

Dessa snabba getostrullar med aprikos passar både till förrätt och på ostbrickan. Filodegen fyller du med aprikosmarmelad samt en ostkräm av ägg, getost och oregano före du rullar ihop degen och gräddar i ugnen. Servera de mumsiga rullarna och njut.

Dessa snabba getostrullar med aprikos passar både till förrätt och på ostbrickan. Filodegen fyller du med aprikosmarmelad samt en ostkräm av ägg, getost och oregano före du rullar ihop degen och gräddar i ugnen. Servera de mumsiga rullarna och njut.

Recept: Päron på grillen med mandel och aprikosmarmelad

Recept: Päron på grillen med mandel och aprikosmarmelad

Gör egen aprikosmarmelad att bre' på skorporna eller glasera dina fruktpajer med!

Gör egen aprikosmarmelad att bre' på skorporna eller glasera dina fruktpajer med!

Det här receptet på päronflarn är svindlande gott! Med söta päron, mandelmassa och lyxig aprikosmarmelad på en klassisk smördeg skapar du en förförisk efterrätt. Servera päronflarnen med vaniljglass eller vispad grädde och strö över pistagenötter.

Det här receptet på päronflarn är svindlande gott! Med söta päron, mandelmassa och lyxig aprikosmarmelad på en klassisk smördeg skapar du en förförisk efterrätt. Servera päronflarnen med vaniljglass eller vispad grädde och strö över pistagenötter.

Pinterest
Sök