Architecture studio APA has renovated a Victorian townhouse in London's Canonbury neighbourhood, creating a bright and open interior intended to recreate the spaciousness of a converted warehouse.

APA creates warehouse-inspired interior for London townhouse

Modèle en bois de l'église de San Carlo de Borromini Alle Quattro Fontane à Rome - par l'architecte Mario Botta, 1999-2003 - Lieu: Lugano - Suisse

architectureuberalles: “ Model by Mario Botta of Borromini’s San Carlo Church in Lugano, Switzerland.

El encastre de los escalones en el revestimiento lateral es una buena idea para el diseño y nos da una sensación de mayor seguridad. Las uniones pueden ser un problema a la hora de la limpieza.

KAIROS / João Quintela + Tim Simon Attention to detail I guess the idea was that the stair can be a part of building skin. For that, the architect made new type of stair. Actually the stair does not exist itself.

Gallery of Estrade Residence / MU Architecture - 13

Gallery of Estrade Residence / MU Architecture - 13

Image 13 of 29 from gallery of Estrade Residence / MU Architecture. Photograph by Ulysse Lemerise Bouchard (YUL Photo)

art deco architectural details. always seem to have an up lifting and heightened design

The details on the facade and door featuring both Renaissance and Art Deco architectural styles. The Madison Belmont building at 181 Madison Avenue on the corner of East Street in Manhattan, New York

Visions of an Industrial Age // marthasbuildings: “The Foundry, 00:/ Architecture ”

Arquitecta d'Armonía : Foto A photo of a manmade construction using an organic form, creating geometry in nature The simplicity here is just a man made construction from very basic sources but they create geometry within the lines and have great texture.

Steel Stud Parapet “Old Timer.”—Wood blocking and a cant anchored to the structural deck restrain membrane shrinkage at parapet. Notice the continuity of the control layers.

Detail- Steel Stud Parapet “Old Timer.”—Wood blocking and a cant anchored to the structural deck restrain membrane shrinkage at parapet. Notice the continuity of the control layers.

Pinterest
Search