De kallar det den nya elektriciteten och nästa industriella revolution. Artificiell intelligens kommer att påverka vår framtid på så många olika sätt. Men redan de närmaste åren kan ”deep learning” förändra våra liv.

Just How Dangerous Is Alexa? | Shelly Palmer | Pulse | LinkedIn

heart 1

Att föra en normal konversation med en ai känns fortfarande inte naturligt. Om experterna har rätt, kommer det snart att bli ändring på det.

Key steps to implementing robotics and choosing the appropriate vendor

THE ELEPHANT IN THE ROOM

Automating manual or inefficient processes is the bread and butter of any technology organization. Here are nine considerations for approaching process automation tasks the right way, and ultimately delivering successfully.

Horses For Sources Position Redwood At The Intersection Of Erp, Cognitive Computing And Rpa.

En mängd vanliga arbetsuppgifter kommer att göras av botar i en väldigt snar framtid. Volkswagen är ett storföretag som investerar tungt i att ersätta människor med artificiell intelligens.

Kaplow! I avsnitt #035: @davidbrudo vill demokratisera välbefinnande med verktyg och metoder som hjälper folk att må bra med utgångspunkt från hur hjärnan fungerar och tillgängliggöra det för fler. Mentalt sprang jag ett maraton varje dag som jag inte tränat för Den främsta orsaken till sjukfrånvaro är mental ohälsa och det vill David ändra på med appen: @remente Ett Life Management system som hjälper dig att levla i livet. Appen byggs på psykologiska principer som används i faktiska…

A.I. Artificiell intelligens (2001)

Pinterest • Världens idékatalog