Pinterest • Världens idékatalog

PKLK Bryggeri

Bar Nombre IPA / Bar Nombre IPA har en tydlig humlearom med tropiska frukter, tallbarr och citrus. Beskan är markerad men balanserad mot den lätta maltprofilen. Den har något lägre alkoholstyrka än vad som är typiskt för stilen för att passa bättre som måltidsdryck men full av karaktär och smak. Ett lättdrucket, torrt och krispigt öl för alla tillfällen. Bar Nombre IPA bryggs exklusivt för och finns endast till försäljning på Bar Nombre.

Qvarnarps Bryggeri

Christmas For Fans / 2014 års julöl

pin 1

Eskilstuna Ölkultur

Barley wine - Enligt legenden importerade den engelska aristokratin under tidigt 1800-tal mycket franska viner för att dricka till sina fina middagar. Bryggarna tyckte att herrskapet istället skulle njuta engelsk dryck. Deras lösning var att brygga ett öl i vinstyrka och kalla det för barley wine. Trots namnet är det inget vin utan en av de starkaste och mest smakrika ölstilarna i världen. Fyllig, intensivt fruktig, maltsöt, vinös, värmande och enormt smakrik.Vår Barley wine är bryggd på…

pin 1

Mohawk Brewing Company

Mohawk Snowmelter / Den heter Snowmelter. Men skulle lika gärna kunna heta Imperial Milk Chocolate Oatmeal Coffee Stout. En fyllig, kraftig öl som gör sig bäst i lugn och ro kanske med lite mörk choklad vid sidan. Servera källarsval i ett vinglas eller en konjakskupa. En öl för vintermörker.

Närke Kulturbryggeri

Black Golding

Närke Kulturbryggeri

Kll´n v fn d vll

Närke Kulturbryggeri

Bitsk Hops

Närke Kulturbryggeri

Max Golding

Närke Kulturbryggeri

Eld & Lågor

Närke Kulturbryggeri

Kapsylo