bästa kakan för överblivna bananer. 4 stycken ingår och jag brukar ta dessa från frysen och mixa mer i smeten. mumsigt värre....

bästa kakan för överblivna bananer. 4 stycken ingår och jag brukar ta dessa från frysen och mixa mer i smeten. mumsigt värre....

Lindas nyttiga choklad- & banankaka i mikron 2 portioner 1 banan (normalstor) 1 ägg 2 msk kakao ev. 1 nypa salt Garnering kokos ev. hallon GÖR SÅ HÄR 1. Bryt bananen i bitar och blanda den med ägg och kakao. Tillsätt ev. en nypa salt för att framhäva smaken. 2. Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer eller i en mixer med knivar, till en slät smet. 3. Häll smeten i två mindre skålar, ca 12 cm i diameter (eller i en större). Strö över kokos. 4. Kör en skål i taget i mikron på högsta…

Lindas nyttiga choklad- & banankaka i mikron 2 portioner 1 banan (normalstor) 1 ägg 2 msk kakao ev. 1 nypa salt Garnering kokos ev. hallon GÖR SÅ HÄR 1. Bryt bananen i bitar och blanda den med ägg och kakao. Tillsätt ev. en nypa salt för att framhäva smaken. 2. Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer eller i en mixer med knivar, till en slät smet. 3. Häll smeten i två mindre skålar, ca 12 cm i diameter (eller i en större). Strö över kokos. 4. Kör en skål i taget i mikron på högsta…

Bananbröd (banankaka) – ROETHLISBERGER - 200 g silkestofu 200 g banan 1 ägg + 3 äggvitor 1 dl vatten 1,5 dl kokosmjöl 3 tsk bakpulver 2 nypor salt 1/4 tsk vaniljpulver 10 g vanilj kasein 2,5 msk sötningsströ (beror på hur sött du önskar)

Bananbröd (banankaka) – ROETHLISBERGER - 200 g silkestofu 200 g banan 1 ägg + 3 äggvitor 1 dl vatten 1,5 dl kokosmjöl 3 tsk bakpulver 2 nypor salt 1/4 tsk vaniljpulver 10 g vanilj kasein 2,5 msk sötningsströ (beror på hur sött du önskar)

4. Kör en skål i taget i mikron på högsta värmen i 1–1 ½ minut. Stäng av värmen (om formen har låg kant) och det håller på att koka över. Sätt på värmen direkt när smeten sjunkit ner igen. Kör den inte för länge för då blir kakan för fast och hård i konsistensen. Servera gärna med bär, t ex hallon, blåbär eller jordgubb.

4. Kör en skål i taget i mikron på högsta värmen i 1–1 ½ minut. Stäng av värmen (om formen har låg kant) och det håller på att koka över. Sätt på värmen direkt när smeten sjunkit ner igen. Kör den inte för länge för då blir kakan för fast och hård i konsistensen. Servera gärna med bär, t ex hallon, blåbär eller jordgubb.

Dulce de leche cheesecake med popcorn botten (helt glutenfri!) | Bambi

Dulce de leche cheesecake med popcorn botten (helt glutenfri!) | Bambi

TVÅ BAKELSER FRÅN ETT RECEPT!   Godmorgon alla fina! Onsdag redan och mitt i veckan! Är det bara jag eller blandar man ihop dagarna när man...

TVÅ BAKELSER FRÅN ETT RECEPT! Godmorgon alla fina! Onsdag redan och mitt i veckan! Är det bara jag eller blandar man ihop dagarna när man...

Söta biskvier med jordgubbsfyllning på mandelbotten med choklad. Toppa dina biskvier med vit choklad.

Jordgubbsbiskvier med vit choklad

Söta biskvier med jordgubbsfyllning på mandelbotten med choklad. Toppa dina biskvier med vit choklad.

Chokladfyllda chokladmuffins

Chokladfyllda chokladmuffins

Alla goda ting är tre: choklad, kola och havrefras. Tar du en, så tar du en till. Och en till.

Äggfritt - Mumsiga godisbitar i tre skikt med ett rejält lager choklad överst.

Varmt Välkomna, Gustav Lagerträd heter jag. Frisör och dragshowartist vars största passion här i livet är bakning och allt runtomkring. Här kommer du kunna läsa om allt härligt jag hittar på i köket. Så följ med in så börjar vi ! En av 12 deltagare i "Hela Sverige Bakar".

Varmt Välkomna, Gustav Lagerträd heter jag. Frisör och dragshowartist vars största passion här i livet är bakning och allt runtomkring. Här kommer du kunna läsa om allt härligt jag hittar på i köket. Så följ med in så börjar vi ! En av 12 deltagare i "Hela Sverige Bakar".

Baka en ljuvligt god kokostoscakladdkaka – klicka här för recept!

Baka en ljuvligt god kokostoscakladdkaka – klicka här för recept!

Pinterest
Search