Pinterest • Världens idékatalog

Gör oss redo för natten. Där ute i trädgården sover barn och kompis i nya tältet. Vi sover i sofforna på nedervåningen, förberedda om de vaknar och vill in. Räknar inte med så mycket sömn i natt. Tror min mamma kallade det för "att ligga på age". Alltså bara halvsova för att vara redo om någonting händer.

En graf som visar ungefär hur mycket sömn barn brukar behöva, beroende på ålder

Sjuka barn och noll sömn Tur man har en Gotlandstrip att se fram emot!

5
3

Alla Barn i Centrum | Gruppträffar för föräldrar som syftar till att främja barns utveckling genom att stärka relationen mellan föräldrar och barn | www.allabarnicentrum.se

från IKEA US/EN

ALVINE STRÅ Duvet cover and pillowcase(s), blue

IKEA - ALVINE STRÅ, Duvet cover and pillowcase(s), Full/Queen (Double/Queen), , The combed cotton gives the bed linen an extra smooth and even surface which feels soft against your skin.Extra soft and durable quality since the bedlinen is densely woven from fine yarn.The stitched pleats add a soft texture and variation to the top side.Concealed snaps keep the comforter in place.

1
från Bloglovin’

Högrevsgryta och beställning från MM Sports (matkreation.se)

Högrevsgryta och beställning från MM Sports | matkreation.se | ➖➖ Och sedan har jag den egentliga anledningen till varför beställningen las, påfyllning av ZMA och en burk Deep sleep. ➖➖ ZMA, tillskott av Zink, Magnesium och Vitamin B6. Detta tillskott började jag med på dieten, just för att jag var rädd att min sömn skulle rubbas – sedan dagen då ZMA introducerades har jag hypeat detta kosttillskott både åt höger och vänster. ➖➖ Deep sleep fick jag höra att en del från Teamet provat, där…

Hjärnans utveckling förutsätter att vi vuxna kan ge barnen motivation, återkoppling, utmaningar och trygghet. Barnhjärnan är också känslig för miljöfaktorer som mat, sömn och fysisk aktivitet.

Stay Asleep Buddies™ - Denna mjuka igelkott är den första Cloud b produkten som hjälper barn att sova längre om natten inpå morgonen och lär också barnen när det är okej att kliva ur sin säng. Detta hjälper både barn och föräldrar att skapa ett hälsosamt sovmönster så att de får tillräckligt med sömn.

från Bokus.com

Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga

Elefanten som så gärna ville somna | en ny bok som använder innovativa och avslappnande tekniker som gör läggningen till ett mysigt och lugnt slut på varje dag. Ditt barn får följa med Ellen Elefant på en resa genom den magiska skogen som leder till sömn.