Pinterest • Världens idékatalog

Residence Magazine

311
55
1

Sjuka barn och noll sömn Tur man har en Gotlandstrip att se fram emot!

4
1

SleepCarrier är en unik barnprodukt framtagen för att underlätta för barns sömn. Den är en horisontell bärsele, en mjuklift, ett babynest och en madrass. SleepCarrier rekommenderas av barnpsykologer för de verktyg föräldern får för att ge en trygg anknytning till sitt barn. Som mjuklift är SleepCarrier tillräckligt liten för att få plats i de flesta liggkorgar. Najell - SleepCarrier Swedish Baby Carry Cot - Harness.

10
2

Sanna Bråding berättar mycket intressant om barn, kärlek till barnet och sömn. Högst läsvärt! För att inte tala om länken som innehåller minst lika intressant och uppväckande information om barn och sömn)

5 saker du borde veta om ditt barns sömn

En graf som visar ungefär hur mycket sömn barn brukar behöva, beroende på ålder

Sju steg för en bättre sömn för dig och dina barn

Grillad, marinerad kycklinglårfilé med vitlöksrostad sötpotatismos och chevrésallad och nytt smarrig brödrecept (LC så klart) på kylning så blir väl en liten smakbit sen 😋😋 Ögonen går i kors, trots 8-10 timmars sömn i snitt 😂 Tär på krafterna med sommarlovslediga barn 🙈 #lågkolhydratkost #hälsosammareval #56kilo

Gör oss redo för natten. Där ute i trädgården sover barn och kompis i nya tältet. Vi sover i sofforna på nedervåningen, förberedda om de vaknar och vill in. Räknar inte med så mycket sömn i natt. Tror min mamma kallade det för "att ligga på age". Alltså bara halvsova för att vara redo om någonting händer.

hur mycket sover barn?