Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Dagens middagstips blir en krämig kycklinglasagne 🙂 Missa inte att följa mina mat- & bakuppdateringar på Instagram @jennysmatblogg      Detta behöver du : Lasagneplattor smör 500 gram kycklingfile Mozarella Bechamelsås: 5 dl grädde ( kan bytas mot bara mjölk , om man vill ) 4 dl mjölk 1 dl … Läs mer

Dagens middagstips blir en krämig kycklinglasagne 🙂 Missa inte att följa mina mat- & bakuppdateringar på Instagram @jennysmatblogg Detta behöver du : Lasagneplattor smör 500 gram kycklingfile Mozarella Bechamelsås: 5 dl grädde ( kan bytas mot bara mjölk , om man vill ) 4 dl mjölk 1 dl … Läs mer

Bechamelsås - Recept från Hssons Skafferi

Bechamelsås - Recept från Hssons Skafferi

Äntligen! Här kommer receptet på den vansinnigt goda, krämiga lasagne som blev till häromveckan. Smakbrytningen med den syrliga fetaosten till rostad blomkål var verkligen pricken över i. Jag hade färdigköpt bechamelsås, det är inte så vanligt, jag gillar att koka bechamelsås, men ibland behöver även en kock ta en genväg. Krämig rostad blomkålslasagne, 4 port…

Äntligen! Här kommer receptet på den vansinnigt goda, krämiga lasagne som blev till häromveckan. Smakbrytningen med den syrliga fetaosten till rostad blomkål var verkligen pricken över i. Jag hade färdigköpt bechamelsås, det är inte så vanligt, jag gillar att koka bechamelsås, men ibland behöver även en kock ta en genväg. Krämig rostad blomkålslasagne, 4 port…

Bechamelsås | Bechamelsås är en vit grundsås som bland annat används i lasagne. Här är ett lättlagat recept på glutenfri bechamelsås....

Bechamelsås | Bechamelsås är en vit grundsås som bland annat används i lasagne. Här är ett lättlagat recept på glutenfri bechamelsås....

Lasagne till middag! Per Morbergs krämiga lasagne bolognese med bechamelsås och köttfärssås.

Lasagne bolognese, Per Morbergs recept

Lasagne till middag! Per Morbergs krämiga lasagne bolognese med bechamelsås och köttfärssås.

Klassisk lasagne med köttfärs, tomat, lök, ost, lasagneplattor och bechamelsås

Klassisk lasagne med köttfärs, tomat, lök, ost, lasagneplattor och bechamelsås

Tänkte tipsa er om en enklare variant av lasagne där man slipper koka bechamelsås. Inte för att jag tycker den är så jobbig att göra men dagens recept erbjuder en snabbare lösning och det är alltid…

Tänkte tipsa er om en enklare variant av lasagne där man slipper koka bechamelsås. Inte för att jag tycker den är så jobbig att göra men dagens recept erbjuder en snabbare lösning och det är alltid…

En vegetarisk lasagne på en härlig grönsaksragu med zucchini, morot, mangold och tomater och en bechamelsås på getost.

Skördelasagne med getostbechamel

En vegetarisk lasagne på en härlig grönsaksragu med zucchini, morot, mangold och tomater och en bechamelsås på getost.

Bechamelsås – recept

Bechamelsås – recept

Comment, Les Noms, Sauce, Menu, Food Recipes, Powder, Everything, Kitchens

Lasagne - many recipes (translate from Swedish) Lasagne är en krämig, ugnsgratinerad rätt som vanligtvis består av pastaplattor, köttfärssås och bechamelsås. Men det finns oändliga varianter att göra. Testa våra bästa recept!

Lasagne – enkel men lyxig

Lasagne - many recipes (translate from Swedish) Lasagne är en krämig, ugnsgratinerad rätt som vanligtvis består av pastaplattor, köttfärssås och bechamelsås. Men det finns oändliga varianter att göra. Testa våra bästa recept!

Cannelloni är perfekt bjudmat! Paolo Roberto gör sina pastarullar med kycklingfärs, svamp och ricotta och gratinerar dem sen i en härligt timjansdoftande bechamelsås. Oemotståndligt gott!

Cannelloni med kycklingfärs och svamp

Cannelloni är perfekt bjudmat! Paolo Roberto gör sina pastarullar med kycklingfärs, svamp och ricotta och gratinerar dem sen i en härligt timjansdoftande bechamelsås. Oemotståndligt gott!

Pinterest
Search