Pinterest • Världens idékatalog

NCS-koden på vårt kök är S7010-R90B och luckorna har profil 2

41
4

Se det här fotot av @krickelin på Instagram • 1,130 gilla-markeringar

8

- Pinterest - MaebelBelle -

278
51

DOVREBUNAD Bunaden ble rundt 1930 utarbeidet på grunnlag av broderiene på en gammel lue funnet på Tofte gård på Dovre. Lua er gjengitt på en akvarell av Johan Meyer i hans bok «Fortids kunst i Norges bygder» fra 1911. Identiteten til tegneren av selve drakten er ikke kjent. Bunaden har særpregede, litt store, blomstermotiv på stakk, lue, liv og veske, og leveres i svart eller blått. Livet er påmontert stakken og i samme stoff, og snittet er identisk med snittet på Gudbrandsdalens festbunad.

20
3

Olika nyanser av blått i alla rum – harmoniskt och vackert - Sköna hem

103
8

Ljus, rymd och mezzaninvåning – det här huset har allt! | Hus & Hem

33
5

Kanske är det egentligen sovrummet som är hemmets viktigaste plats. Det är här vi ska slappna av och må som bäst. Vi har ett enkelt knep på vägen dit: måla sovrummet blått.

3
1

goodDYEyoung in blue ruin. Can't wait till mine gets here

20
10

The tapestry from Kyrkås old church, Jämtland, Sweden. C14-dated to 990-1160. "Kyrkåsvävnaden är ovanligt bred och utgör ett kvadratiskt täcke på drygt ca 1x1 m. Materialet är ull samt lin och färgerna går i rött, blått och grågrönt. Täcket påminner mycket om Överhogdalsbonad IV och består liksom denna av oktogonala fält med geometriska ornament; skepp, fyrfota djur med bakåtvänt huvud och fåglar vid träd. Täcket har använts som antependium i Kyrkås gamla kyrka."

7

I want a custom with hair like this, either this shade blue or platinum blonde

107
24