Bröd efterrätt

Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Chokladbiskvier med dulce de leche

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Pinterest
Sök