Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ett supersaftigt morotsbröd som är galet gott!

Ett supersaftigt morotsbröd som är galet gott!

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Leilas snabba filmjölkslimpa har blivit en riktig favorit hos alla mina vänner. Detta är ett recept där jag brukar variera mig ganska friskt. Ibland blir ...

Leilas snabba filmjölkslimpa har blivit en riktig favorit hos alla mina vänner. Detta är ett recept där jag brukar variera mig ganska friskt. Ibland blir ...

Rågsur med äpple och valnötter / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Rågsur med äpple och valnötter / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Morötter i degen gör bröden extra saftiga och goda. Frallorna är goda till frukost eller till en sallad, soppa eller på en buffé. Även mina barn älskar dessa bröd. Frys in bröden som blir över och ta

Morotsfrallor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Morötter i degen gör bröden extra saftiga och goda. Frallorna är goda till frukost eller till en sallad, soppa eller på en buffé. Även mina barn älskar dessa bröd. Frys in bröden som blir över och ta

PETITS PAINS de CAMPAGNE (french country/rustic bread aka french sourdough) ~~~ gateway: this post's link + from raymond blanc's "kitchen secrets" http://www.raymondblanc.com/recipes/pain-de-campagne/ + a share from le cordon bleu http://www.cbc.ca/news/canada/ottawa/the-real-french-bread-le-cordon-bleu-s-pain-de-campagne-1.2687338 + from "the bread baker's apprentice" http://pinchmysalt.com/bread-bakers-apprentice-challenge-pain-de-campagne/ [Raymond Blanc] [Peter Reinhart] [France]…

PETITS PAINS de CAMPAGNE (french country/rustic bread aka french sourdough) ~~~ gateway: this post's link + from raymond blanc's "kitchen secrets" http://www.raymondblanc.com/recipes/pain-de-campagne/ + a share from le cordon bleu http://www.cbc.ca/news/canada/ottawa/the-real-french-bread-le-cordon-bleu-s-pain-de-campagne-1.2687338 + from "the bread baker's apprentice" http://pinchmysalt.com/bread-bakers-apprentice-challenge-pain-de-campagne/ [Raymond Blanc] [Peter Reinhart] [France]…

Det här är ett riktigt mättande och gott bröd! De torkade aprikoserna ger brödet så god sötma. Ett tips är att skiva upp ett syrligt äpple och lägga på mackan, gärna tillsammans med ost och groddar. K

Kalljäst Bröd med Aprikoser (Glutenfritt) (Evelinas ekologiska)

Det här är ett riktigt mättande och gott bröd! De torkade aprikoserna ger brödet så god sötma. Ett tips är att skiva upp ett syrligt äpple och lägga på mackan, gärna tillsammans med ost och groddar. K

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Pinterest
Sök