Pinterest • Världens idékatalog
från PedagogikProffsen

Vi kan läsa och skriva A till Ö

Vi kan läsa och skriva A till Ö - Uppmuntra barnen att skriva alfabetets bokstäver, börja läsa och skriva lite.

15
3

Som vuxen behöver man ett ordförråd på 50 000 ord. Barn som inte läser regelbundet kommer bara upp i 15 000. Så här får du dem att börja läsa.

Book buddies for classroom reading.Reading independently is not so independent anymore :)

182
13

En ny antologiserie med inspiration från barnets olika utvecklingsfaser. Du och jag, min skatt - med en bok för varje år. Ettåringen är en skattkista fylld av bilder, ramsor och sånger för ettåringarna! Tänk vad ettåringar kan göra! De tittar, pekar, tar sina första steg, börjar äta själva och kanske ska de snart börja på förskolan - en ny värld öppnar sig! Ettåringen innehåller därför både gamla klassiker och nya favoriter som passar perfekt att läsa tillsammans med en ettåring! En liten…

Hjälp! Jag gjorde illa Linn - Jo Salmson Den bästa börja läsa bok jag läst hittills, Salmson är duktig på att skriva lättläst men bra och boken har en riktig handling till skillnad från många andra börja läsa böcker. Berättelsen utspelar sig i svensk vardagsmiljö och är mycket fint illustrerad av Veronica Isaksson.

Tio tips som får barn att börja läsa - DN.SE

1

Boken som fick mig att börja läsa.

1

Husmorsorna | Emma Hamberg, professor i läsologi: SÅ FÅR DU DITT BARN ATT BÖRJA LÄSA! Senaste nytt!

Hjälp! Jag tappar bort en hund - Jo Salmson Fristående fortsättning på "Hjälp! Jag gjorde illa Linn" som jag älskade. Det här är också en alldeles förträfflig börja läsa bok. Pojen som är huvudperson i både den här boken och "Hjälp! Jag gjorde illa Linn" har fått i uppdrag att passa en hund åt en granntant som ligger på sjukhus men hunden rymmer ner i en källare där det sitter otäcka killar som går i 5:an, kommer han att våga sig ner för att hämta hunden?