Ciabatta med Surdeg | Kronjäst

Ciabatta med Surdeg | Kronjäst

Smula ner jästen i en bunke och lös upp den med det ljumma vattnet. Tillsätt olivolja och salt.  Arbeta in mjölet i degvätskan i bunken och knåda till en smidig deg. Låt jäsa i en timme under handduk i rumstemperatur. Kavla ut degen och ta ut små pizzor med hjälp av ett glas. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på lite pastasås, ost, sardeller och oliver.  Grädda i ugn på 225°C ca 5 minuter. Ringla lite olivolja över och garnera med basilika och svartpeppar. Avsluta med ...

Minipizzor med sardeller och oliver

Smula ner jästen i en bunke och lös upp den med det ljumma vattnet. Tillsätt olivolja och salt. Arbeta in mjölet i degvätskan i bunken och knåda till en smidig deg. Låt jäsa i en timme under handduk i rumstemperatur. Kavla ut degen och ta ut små pizzor med hjälp av ett glas. Lägg pizzorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på lite pastasås, ost, sardeller och oliver. Grädda i ugn på 225°C ca 5 minuter. Ringla lite olivolja över och garnera med basilika och svartpeppar. Avsluta med ...

Kjellemans Rosenbröd

Frallor

Kjellemans Rosenbröd

"Goda munkar"

"Goda munkar"

Brioche briochebröd briochedeg

Brioche

Brioche briochebröd briochedeg

Klassiska lussekatter

Klassiska lussekatter

Sanslösa kanelsnäckor och Ljuvliga vaniljbullar | Recept.nu

Sanslösa kanelsnäckor och Ljuvliga vaniljbullar

Sanslösa kanelsnäckor och Ljuvliga vaniljbullar | Recept.nu

Wallenbergare

Äkta Wallenbergare

Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

Berlinermunkar

Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

Tortano

Hela Sverige bakar

Frallor som bara jäser en gång – Lindas Bakskola

Frallor som bara jäser en gång – Lindas Bakskola

Pinterest
Search