Pinterest • Världens idékatalog

Tuberkulos uppträdde i Sverige på 1100-talet men fick större omfattning först med de stora städernas tillkomst på 1600-talet. När farsoten vid 1800-talets mitt för andra gången var som värst i Europa (första gången var på 1600-talet) tog den omkring fyra miljoner liv varje år!

Agatha Christie. I always loved her, then after I read her autobiography I admired her for more than just a writer, but also as a woman, mother and individual.

59
6

Fantastisk bostad på en av Malmös absolut populäraste adresser. Lägenheten är väldigt välplanerad med en genomgående planlösning, tre till fyra stora sovrum och rymligt kök med angränsande sociala ytor. Bostaden är en ihopslagen tvåa och trea vilket gör att man har hela våningsplan fyra för sig själv. Placeringen högst upp huset frambringar en ljus och luftig bostad. 20-talsdetaljer såsom brädg...

6
4

Love the black and white, need to finally gets some pics printed and frame for new house!

507
84
1

Den inbyggda verandan har fått fyra stora fönster ut mot trädgården

1

När man bygger en husvägg av legobitar, kan man inte trava lika stora klossar rakt ovanpå varandra utan lägga omlott för att få friktion annars håller väggen inte ihop utan rasar lätt. Istället måste man se till att sätta de nya klossarna tvärs över skarvarna i lagret under. Det förekommer fyra grundbelastningsfall som ett material kan utsättas för på bilden ser ni tryck.

Ja igår grillade vi, hela familjen till bords. Älskar dessa stunder när hela familjen är samlad. När alla fyra barnen var små var det en självklarhet. Gjorde nästan allt tillsammans och hela tiden♡ Men med två stora tonårsbarn... Ja då gäller det att ta tillvara på dessa stunder som ges♡ Fasar för dagen då de ska flytta hemifrån....

Lagerlings - Birger Jarlsgatan 42 - Klassiskt modernt i Engelbrekt - Våra hem

38
3