Pinterest • Världens idékatalog

Riddaren av de sju konungarikena / George R. R. martin .....Innehåll: Häckriddaren ; Den edsvurne riddaren ; Den mystiske riddaren.. Tre kortromaner som utspelar sig nittio år före den första boken i Sagan om is och eld. Än sitter huset Targaryen på järntronen. Ett visst lugn råder i de sju konungarikena, men kampen mellan äkta och oäkta söner inom drakens dynasti har börjat. Den unge riddaren Duncan och hans väpnare Egg blir brickor i spelet. #fantasy #romaner

Machinarium. Spelet m den vackraste grafiken någonsin. Lyrisk!

Det finns inte många appar som lockar till rörelse och aktivitet men detta är en av dom. Sneak är ett spel som går ut på att locka fram ett monster och sedan smyga sig fram till sin lärplatta och ta ett fotografi, utan att bli upptäckt. Appen lockar alltså inte bara till rörelse, den kräver även total tystnad från den som spelar spelet och det kan ofta vara varmt välkommet! =)

5
från Bokus.com

Yamal och Storälgen

Yamal och Storälgen (häftad) I en trakt där inget kan vara mer föraktat än en EU-expert, utom möjligen en som jagar älg med pudel, landar en bråkstake från palestina, som blivit utvisad till Aspvik, för att ge möjlighet till fred i mellanöstern och ett fredspris till Göran Persson. Men det är ingen idyll han landar i. Mellan de två byarna Aspvik och Svarttjärn finns groll mellan jaktlagen. Man är osams om jämthund eller gråhund är bäst. Allvarliga saker alltså. Med Yamal bryts jämvikten…

Description Ordlek XL är den perfekta appen för barn som skall lära sig att läsa och skriva. Spelet är riktat till åldersgruppen 4-7 år men passar alla som skall lära sig att läsa!

16

Bortglömda platser - länken på den här "pinnen" går till fullversionen av appen. Jag har spelat gratisversionen och tänker att man provar alltid gratis först så att man vet vad man köper. Det här spelet är ett söka, finna och upptäcka spel där äventyrarna måste läsa, samtala, samarbeta för att lösa uppgifterna.

1

ABC-spelet är en app där du kan träna dig på bokstavsigenkänning, koppla ljud till symbol och sedan föra ihop ett antal utvalda bokstäver till helord. När du samlat på dig några helord, provar appen om användaren kan kan koppla till det skrivna ordet ur en kort lista. Det gäller att peka ut det ord som lästs upp.

7

Välkommen till samhället är ett sällskapsspel för hela familjen. Spelaren startar som nyfödd och vandrar sedan fram genom livets olika skeenden. Deltagarna guidas genom samhället och kommer under spelets gång i kontakt med myndigheter, känslor, normer, institut och problem. Den enskilda spelarens liv kan ta många olika och oväntade riktningar. Spelet är både pedagogiskt och underhållande och bör därför spelas ofta. Spelet är framtaget av konstnären Lars Arrhenius och författaren Eric…

1

LONDON - JUNE 22: Matthew MacFadyen and Emily Barclay arrive at the UK Premiere of 'In My Father's Den' at the UGC Haymarket on June 22, 2005 in London, England. (Photo by David Westing/Getty Images)

3
4