Grillad högrev med sommarkål, knipplök och dragon i foliepaket. Krydda högrevskärnan, den möraste delen av högreven, med kummin, senapsfrö och peppar. Grilla indirekt och servera med grönsakerna från de doftande foliepaketen. Gott med smetana och pepparrot till.

Grillad högrev med sommarkål, knipplök och dragon i foliepaket. Krydda högrevskärnan, den möraste delen av högreven, med kummin, senapsfrö och peppar. Grilla indirekt och servera med grönsakerna från de doftande foliepaketen. Gott med smetana och pepparrot till.

4 port Skala och grovriv 500 g morötter. Blanda med 3 msk dragon och 1 ägg. Blanda ned 1 dl grovt rågmjöl. Krydda med salt och peppar. Klicka ut smeten i en inte allt för het stekpanna. Tryck ut ti...

Morotsbiffar med kryddig grönsaksbulgur

4 port Skala och grovriv 500 g morötter. Blanda med 3 msk dragon och 1 ägg. Blanda ned 1 dl grovt rågmjöl. Krydda med salt och peppar. Klicka ut smeten i en inte allt för het stekpanna. Tryck ut ti...

Det är lätt att laga till den här saftiga kycklingen som jag lärde mig att göra för många år sedan. Doften är förförisk och smaken likaså. Ta gärna mer vitlök om du är en vitlöksälskare.

Det är lätt att laga till den här saftiga kycklingen som jag lärde mig att göra för många år sedan. Doften är förförisk och smaken likaså. Ta gärna mer vitlök om du är en vitlöksälskare.

5 st kycklingfilé 250 g champinjoner 5 dl grädde (valfri fetthalt) 2 dl cremé fraiche 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 tsk dijonsenap Ca 1 msk soja Salt & peppar Smör & rapsolja till stekning Ca 4 msk finhackade eller torkade örter av valfri sort Tips på örter som passar bra: Dragon, timjan, rosamrin, basilika, persilja (för mest neutral smak välj persilja) Serveringsförslag: Hasselbackspotatis- recept HÄR!  Gör såhär: Hacka champinjonerna, krydda kycklingfiléerna med salt och peppar runt om…

5 st kycklingfilé 250 g champinjoner 5 dl grädde (valfri fetthalt) 2 dl cremé fraiche 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 tsk dijonsenap Ca 1 msk soja Salt & peppar Smör & rapsolja till stekning Ca 4 msk finhackade eller torkade örter av valfri sort Tips på örter som passar bra: Dragon, timjan, rosamrin, basilika, persilja (för mest neutral smak välj persilja) Serveringsförslag: Hasselbackspotatis- recept HÄR! Gör såhär: Hacka champinjonerna, krydda kycklingfiléerna med salt och peppar runt om…

Rör+ihop+äggula,+vinäger+och+senap+i+en+skål.+Tillsätt+rapsoljan+under+vispning,+lite+i+taget+så+det+inte+skär+sig.+Låt+bönorna+rinna+av+och+skölj+dem+väl,+mixa+dem+till+en+puré.+Blanda+ner+bönorna+i+såsen+och+krydda+med+dragon,+salt+och+peppar.

Bönbearnaise

Rör+ihop+äggula,+vinäger+och+senap+i+en+skål.+Tillsätt+rapsoljan+under+vispning,+lite+i+taget+så+det+inte+skär+sig.+Låt+bönorna+rinna+av+och+skölj+dem+väl,+mixa+dem+till+en+puré.+Blanda+ner+bönorna+i+såsen+och+krydda+med+dragon,+salt+och+peppar.

Ja då var det dags för första receptet av veckans matsedel, vegetariskt dessutom men man kan såklart byta ut till vilken färs man vill. Detta är ett grundrecept så använd fantasin och fyll med dina fa

FYLLDA PAPRIKOR MED QUORNFÄRS (Denice Moberg)

Ja då var det dags för första receptet av veckans matsedel, vegetariskt dessutom men man kan såklart byta ut till vilken färs man vill. Detta är ett grundrecept så använd fantasin och fyll med dina fa

Gör så här Sätt ugnen på 175 grader. Blanda grädde och crème fraîche. Krydda med finhackad dragon, citronpeppar och salt. Lägg fisken i smord ugnsfast form

Fisk i dragonsås

Grillad biff  med avokadosallad Receptbild - Allt om Mat

Grillad biff med avokadosallad Recept på grillad biff med avokadosallad. Välj gärna hängmörat kött, det smakar mest. Se till att det är rumstempererat innan det läggs på grillen, eller i grillpannan

Grillad biff med avokadosallad Receptbild - Allt om Mat

Köttiga grillspett

Köttiga grillspett

Paprika-Rubbed Chickens with Roasted Garlic Recipe

Paprika-Rubbed Chickens with Roasted Garlic

Paprika-Rubbed Chickens with Roasted Garlic: Sweet, smoky paprika meets the mellow richness of roasted garlic in these perfectly spiced birds. Roasting the chickens at a lower temperature than most achieves a crisp skin without burning the paprika.

Pinterest
Search