Pinterest • Världens idékatalog

Bjud på vår lättlagade ljuvliga mjuka pepparkaka med len frosting och lingon! Foto Ulrika Ekblom.

224
14

Recept: Enkla mintkyssar (easy to make mint delights with dark chocolate)

613
28

Citronfudge är verkligen hur enkelt som helst att göra och blandningen mellan sött och syrligt gör den till en helt fantastisk godsak. Den här citronfudgen är alldeles himmelskt mjuk och len och ligger någonstans mellan fudge och citronkola i konsistensen och det går inte riktigt att definiera den.

99
1

Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.

107
3

Jul, helt enkelt | IKEA Livet Hemma – inspirerande inredning för hemmet

27
4

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

80
5

Jul, helt enkelt | IKEA Livet Hemma – inspirerande inredning för hemmet

117
14

Smörkola eller gräddkola är en populär kola med smör, vispgrädde, sirap och socker. Givet julgodis men också gott godis att koka själv året runt. Kulprovet visar när kolan är klar. Slå in den färdiga smörkolan i bakplåtspapper för en traditionell känsla. Kola är fint att ge bort i present!

39
2

Knäck, julgodis Knäckstrutar – supertips och supersnyggt! | Hemma med Helena | Amelia bloggar

46
2

Ett enkelt julpyssel som luktar gottPepparkakskransar Klippt ut en ring i kartong och sen limmat på ❤️:an i två lager, sen lite piff. Kanske tar och pudrar på lite florsocker på nån av dom #pepparkakor #gingerbread #krans #hjärta #heart #rosett #bow #christmas #jul #julpyssel #diy #pyssel #craft #merrychristmas #godjul #christmascrafts #picoftheday #photooftheday #sweden #selfmade

1