Pinterest • Världens idékatalog

SHAKE™ Luftfräschare Exotisk: Njut av doften från exotiska blommor. Uppmuntrar din fantasi.

5 doftfamiljer Fresh- Dofter med en känsla av fräschhet, allt från nytvättade lakan och till en frisk havsbris. Fruit- Söta bär, solmogen frukt eller syrliga citrusfrukter. Läskande! Food & Spice- Läckra efterrätter och välkända kryddor gör ditt hem extra inbjudande. Floral- Verklighetstrogna dofter av blommor från världens alla hörn. Känn doften av ett fång röda rosor, exotiska hibiskus och lavendelfält. Festive- Dofter som förhöjer julkänslan med doften av gran, pepparkaka och nyfallen…

Bilder på blommor, Bilder av exotiska blommor

En försmak av sommar med långa kjolar och fladdrande kaftaner. Exotiska blommor, snälla leoparder och kakitoner sätter stilen.

pin 1

DIY Thieves "Soft Scrub" - Oily Rockstars

pin 493
heart 22
speech 3

Skapa en känsla av sommar i ditt hem med Anemone kuddfodral från Mairo designat av Tess Jacobson. Kuddfodralet är tillverkat i en mix av linne och bomull med ett vackert handmålat akvarellmönster fyllt av exotiska blommor i olika former och storlekar. Matcha kuddfodralet tillsammans med andra härliga textilier från Mairo att inreda ditt hem med! Välj mellan olika färger.

Magnolia sieboldii, buskmagnolia, zon 4. Höjd ca 2-4 m. Blommar med fantastiska exotiska blommor juni-juli och kan fortsätta blomma sporadiskt hela sommaren. Äggformade orangeröda fräcka frukter på hösten. Fuktighetshållande väldränerad sur jord, helst i halvskugga.

pin 1

5 Wedding Trends That Are Bad For The Environment (And What You Can Do Instead)

daisy wedding bouquet ~ we ❤ this! moncheribridals.com #weddingbouquets

pin 422
heart 57
speech 1

Skapa en känsla av sommar året om med det stora Anemone kuddfodral designat av Tess Jacobson för Mairo. Kuddfodralet är tillverkat i en mix av bomull och linne med ett handmålat akvarellmönster täckt av vackra exotiska blommor i olika former och storlekar. Kombinera kuddfodralet tillsammans med andra matchande textilier för en komplett look! Välj mellan olika färger.