Förrätter recept lyx

Festlig förrätt med kallrökt lax. För extra fest, byt ut stenbitsrom mot löjrom. Recept från kokboken Lax – från vardag till lyx.

Laxröra med dill och lime

Festlig förrätt med kallrökt lax. För extra fest, byt ut stenbitsrom mot löjrom. Recept från kokboken Lax – från vardag till lyx.

Grillade fikon- och parmaknyten

Grillade fikon- och parmaknyten Det här smakar gott även med andra ostar, exempelvis chèvre

Grillade fikon- och parmaknyten

Oj oj oj vad många fantastiska tips på snabba tilltugg vi har fått in i samband med vår tävling där vi lottar ut ett ex av vår kokbok "Systarna Eisenmans mingelmat"! Så himla roligt och...

Oj oj oj vad många fantastiska tips på snabba tilltugg vi har fått in i samband med vår tävling där vi lottar ut ett ex av vår kokbok "Systarna Eisenmans mingelmat"! Så himla roligt och...

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

Räkcocktail  med granatäpple Receptbild - Allt om Mat

Räkcocktail med granatäpple Räkcocktailen går utmärkt att förbereda några timmar före servering. Förvara den i kylen tills det är dags att bjuda till bords

Räkcocktail med granatäpple Receptbild - Allt om Mat

Festlig förrätt med kallrökt lax. För extra fest, byt ut stenbitsrom mot löjrom. Recept från kokboken Lax – från vardag till lyx.

Laxröra med dill och lime

Festlig förrätt med kallrökt lax. För extra fest, byt ut stenbitsrom mot löjrom. Recept från kokboken Lax – från vardag till lyx.

Snyggt sätt att servera svampsoppa på!

Snyggt sätt att servera svampsoppa på!

Vårrullar är de små fyllda och friterade rullarna som är vanliga i bland annat Kina, Vietnam och Thailand. Fyllningen i vårrullarna varierar, men det är alltid mycket grönsaker och ofta är de helt vegetariska. De här vårrullarna är små och passar som drinktilltugg, förrätt eller som en av rätterna på en buffé. Såsen med fisksås, lime och chili som hör till serveras i små skålar. Vid servering doppar man en vårrulle i taget precis innan man äter den. Den speciella tunna vårrulledegen i små…

Asiatiska vårrullar Vårrullar är de små fyllda och friterade rullarna som är vanliga i bland annat Kina, Vietnam och Thailand. Fyllningen i vårrullarna varierar, men det är alltid mycket grönsaker och ofta är de helt vegetariska. De här vårrullarna är små och passar som drinktilltugg, förrätt eller som en av rätterna på en buffé. Såsen med fisksås, lime och chili som hör till serveras i små skålar. Vid servering doppar man en vårrulle i taget precis innan man äter den. Den speciella tunna vårrulledegen i små fyrkantiga ark köps färdig och finns vanligtvis fryst i asiatiska butiker och välsorterade mataffärer. Ett paket innehåller ca 50 ark. Att göra små vårrullar tar sin tid, men det är inte svårt. Och de är verkligen värda allt arbete. När du ska fritera rullarna är det viktigt är att ha en termometer, så att du vet att friteringsoljan håller rätt temperatur

Vårrullar är de små fyllda och friterade rullarna som är vanliga i bland annat Kina, Vietnam och Thailand. Fyllningen i vårrullarna varierar, men det är alltid mycket grönsaker och ofta är de helt vegetariska. De här vårrullarna är små och passar som drinktilltugg, förrätt eller som en av rätterna på en buffé. Såsen med fisksås, lime och chili som hör till serveras i små skålar. Vid servering doppar man en vårrulle i taget precis innan man äter den. Den speciella tunna vårrulledegen i små…

Äppeldrink med svampcrostini

Äppeldrink med svampcrostini Kantarellröran kan även serveras till fisk eller kyckling

Äppeldrink med svampcrostini

Ska du ha gäster ikväll och fortfarande inte har klutat ut någon god förrätt? Här kommer en fantastisk god och inte alls tidskrävande kreation som även funkar till ostbrickan eller som aptitretare.  Gratinerade fikon med blåmögelost, rostade mandlar och rosmarin.   Färska fikon är favorit. Verkligen. Så härligt söta med en lätt syra. När jag bodde i Frankrike förra året köpte vi fikon på en marknad och åt som äpplen, det är lyx. Servera de här fikonen med på en liten salladsbädd så har du en…

En lyxig förrätt på 10 minuter

Ska du ha gäster ikväll och fortfarande inte har klutat ut någon god förrätt? Här kommer en fantastisk god och inte alls tidskrävande kreation som även funkar till ostbrickan eller som aptitretare. Gratinerade fikon med blåmögelost, rostade mandlar och rosmarin. Färska fikon är favorit. Verkligen. Så härligt söta med en lätt syra. När jag bodde i Frankrike förra året köpte vi fikon på en marknad och åt som äpplen, det är lyx. Servera de här fikonen med på en liten salladsbädd så har du en…

Pinterest
Sök