Pinterest • Världens idékatalog

Jason Clark - Tanto Flipper - Fort Henry Custom KnivesFort Henry Custom Knives

86
18

Det är det starkaste man kan göra, det visar att man har en styrka inom sig. Att ge tillbaka ger ingenting det tar bara ens energi och det hjälper inte. Jag lägger min energi på bättre saker än sådant. Sådana saker talar bara om att människan har stora problem och mår långt mycket värre än en själv. Nej, jag vill inte ha falska vänner det är bättre utan. Bättre fly, än lilla fäkta!! Det självklart att det finns ju gränser på hur man blir behandlad man jag ska inte behöva ta emot vad som…

Det är det starkaste man kan göra, det visar att man har en styrka inom sig. Att ge tillbaka ger ingenting det tar bara ens energi och det hjälper inte. Jag lägger min energi på bättre saker än sådant. Sådana saker talar bara om att människan har stora problem och mår långt mycket värre än en själv. Nej, jag vill inte ha falska vänner det är bättre utan. Bättre fly, än lilla fäkta!!

I've seen this several times. I'm glad for my real friends

2.7k
687
4

I didn't lose a friend, I just realized I never had one. Fake friend quotes on PictureQuotes.com.

2.9k
861
2

I sit back & observe every person in my life. I know who's two-faced & has talked about me behind my back - & I also know who has been honest with me & loyal. If I keep a distance from you, guess which one you are?

17.9k
5.3k
12
från Berry

Don’t worry, be happy

I had a broken pair you were just kind enough to make them work again :(

2.2k
571
3

Some times you have no other choice.

880
264
1