Fikon

Utforska relaterade ämnen

Det här naturgodiset har verkligen ”power”. Fikon som innehåller massor med bra fibrer, vitaminer och mineraler, blåbär som är ett av våra nyttigaste bär...

Det här naturgodiset har verkligen ”power”. Fikon som innehåller massor med bra fibrer, vitaminer och mineraler, blåbär som är ett av våra nyttigaste bär...

Fullkornsrostbröd med fikon och valnötter | Det gröna skafferiet

Fullkornsrostbröd med fikon och valnötter | Det gröna skafferiet

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Fullkornsrostbröd med fikon och valnötter | Det gröna skafferiet

Fullkornsrostbröd med fikon och valnötter | Det gröna skafferiet

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Gästbloggare: Pavlova med färska fikon | Redaktionen | inspiration från IKEA

Gästbloggare: Pavlova med färska fikon | Redaktionen | inspiration från IKEA

Chokladkaka http://blogg.amelia.se/lindalomelino/2013/10/26/chokladkaka/

Chokladkaka http://blogg.amelia.se/lindalomelino/2013/10/26/chokladkaka/

Hacka fikon, katrinplommon och hasselnötter. Lägg ner hacket och russinen i en kastrull. Finriv det yttersta skalet av apelsinen ner i kastrullen och pressa i saften. Tillsätt madeiravinet, muscovadosockret och kanelstången. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna; lägg ner frön och stång i kastrullen. Koka alltsammans i 5 minuter och tillsätt därefter syltsockret. Koka upp igen och låt koka kraftigt i ytterligare 5 minuter. Häll upp marmeladen på en väl rengjord burk och ställ…

Hacka fikon, katrinplommon och hasselnötter. Lägg ner hacket och russinen i en kastrull. Finriv det yttersta skalet av apelsinen ner i kastrullen och pressa i saften. Tillsätt madeiravinet, muscovadosockret och kanelstången. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna; lägg ner frön och stång i kastrullen. Koka alltsammans i 5 minuter och tillsätt därefter syltsockret. Koka upp igen och låt koka kraftigt i ytterligare 5 minuter. Häll upp marmeladen på en väl rengjord burk och ställ…

Ibland misslyckas man totalt när man bakar. Så är det bara. Häromdagen skulle jag göra en chokladtryffelkaka men lyckades förstöra 250 gram choklad och 1 1/2 dl grädde. Det skar sig riktigt illa,...

Ibland misslyckas man totalt när man bakar. Så är det bara. Häromdagen skulle jag göra en chokladtryffelkaka men lyckades förstöra 250 gram choklad och 1 1/2 dl grädde. Det skar sig riktigt illa,...

Mumsiga grillade fikon vars smak fulländas med kombinationen av pecannötter, blåmögelost och skinka. Dessa fikonknyten är en snabblagad förrätt eller ett mingeltilltugg som med fördel serveras tillsammans med en fräsch sallad.

Mumsiga grillade fikon vars smak fulländas med kombinationen av pecannötter, blåmögelost och skinka. Dessa fikonknyten är en snabblagad förrätt eller ett mingeltilltugg som med fördel serveras tillsammans med en fräsch sallad.

Pinterest
Sök