Florister

Utforska relaterade ämnen

Finaste julkulan // Floral Ornaments | Svenska Blomsterbloggar: Finaste julkulan // Floral Ornaments
En blomsterbloggar full med inspiration och kreativitet! Inspiration för både professionella florister, hobbyflorister och blomsterälskare.
cute for the front porch and fresh rosemary for cooking
Visst är dessa fina. Marie och jag gjorde dem till ett jobb ett par år sedan hos en god vän Jeanette. Ett enkelt sätt att liva upp en entré till jul (och vinter). Bollen är gjord av året...

DIY – gröna dekorationsbollar

VICTORIA SKOGLUND: "I det stora järnfatet har jag planterat julrosor och en adiantum. Täckt med kuddmossa och en magnolialkvist. Detta arrangemang har jag inomhus då adiantumen inte tål frost. Jag har också använt mig av den avbladade julrosen som håller bättre inomhus än de som har blad" | En blogg på Lantliv.com
Rosa Glauca Flora Linnea
Twigs on pot
Display Vi som arbetar på Grönbergs är utbildade kommunikatörer/dekoratörer och florister med en fingertoppskänsla och en stor kärlek till människan. För oss är det lika viktigt att vi som personal arbetar i en stimulernade miljö som det skall vara (och är förhoppningsvis) för kunderna att besöka butiken.. Kvalitet, vintage, mode och kanonservice är ord som vi vill förknippas med.... Du hittar oss på Kungsgatan 18 i Göteborg. Välkommen!
En blomsterbloggar full med inspiration och kreativitet! Inspiration för både professionella florister, hobbyflorister och blomsterälskare.
vf09
Pinterest
Sök