Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Flourless Nutella Banana Bread. Super moist and chocolatey. Just 5 ingredients and the batter is made in a blender!

Flourless Nutella Banana Bread

Super moist and chocolatey. Just 5 ingredients and the batter is made in a blender!*****looks like a bit more structure is needed.add nut or flax meal

Pinterest
Search