Pinterest • Världens idékatalog

Side By Side Kylfrys LG GMJ916NSHV - Side by side - Kombi Kylar/Frysar wow! Fast bara en kyl funkar nog inte.. 😕

http://logger.nu/temperatur-loggers-r34851/temperatur-datalogger-kit-med-pc-granssnitt-53-42265-r34873 Temperatur Datalogger Kit med PC-gränssnitt Brett mätområde: -40 till 85 ° C Registrerar upp till 8000 avläsningar Används till kyl-container, kyltransportbilar, frysar mm för att övervaka temperatur Loggar data för dagar, veckor eller månader - upp till 1 års batteritid Flera 53-42260 dataloggrar kan programmeras och data hämtas från en enda dockningsstation...

Husqvarna QT3645X-V frys. Frysskåpet har en proffsig design i rostfritt stål med AntiFingerPrint-finish som motverkar fula fläckar och fingeravtryck.

Bosch GSN36CW30 frys. Frysskåp från Bosch i vit design och energiklass A++ och NoFrost. Den kommer utrustad med elektronisk temperaturstyrning samt multi airflow-system som håller en jämn temperatur i hela frysskåpet.

Husqvarna QT3662W-V. Frysskåpet QT3662W från Husqvarna är mycket energisnålt och har energiklass A++, hela 25 % mer effektivt än A+.

Med en Elektro Helios FG2651 frys får du ett frysskåp med gott om plats för all frusen mat, storköp och familjeförpackningar.

http://www.egenkontroll.nu/Mat-temperatur/KombiTemp-HACCP.html KombiTemp HACCP KombiTemp HACCP är en mycket använd termometer för egenkontroll. Använd populära KombiTemp för att scanna av livsmedel vid ankomst och i kylar och frysar. Använd sedan insticksgivaren för noggrannare undersökning av kärntemperaturen...

Husqvarna QT3662K-V frysskåp. Sofistikerad svart design med längsgående handtag i metall övertygar vid första anblick. På dörren sitter en LED-display och du kontrollerar enkelt frysens funktioner med touchkontrollen.

Siemens GS36NCW30 frys. Frysskåpet har en elektronisk temperaturstyrning och kontroll som läses av via LED-panelen.

Husqvarna QT3460X frys. Det silverfärgade frysskåpet är energieffektiv i energiklass A++. Frysen är rymlig på 229 L.