Pinterest • Världens idékatalog

Won't he do it...

pin 664
heart 125

I just love this one so cute.

pin 304
heart 66
speech 3

St. Ignatius of Loyola

pin 194
heart 23

Idris rocking the sophisticated sport look.

pin 101
heart 24

Moomins More

pin 22
heart 11

Var alltid glada, be oavbrutet och tacka Gud under alla livets forhallanden. Detta ar Guds vilja med er i Kristus Jesus. - 1 Thess 5:16-18

pin 1

Happy Birthday! Psalm 37:4 - Delight yourself also in the Lord, and He shall give you the desires of your heart.

pin 123
heart 21
speech 1

Vad är Guds rike?

Jesus lärde oss att be: ”Låt ditt kungarike komma. Låt din vilja ske, så som i himlen så också på jorden.” (Matteus 6:10) Men vad är det kungariket, och hur kommer det att hjälpa oss? Ta reda på här. https://www.jw.org/sv/publikationer/b%C3%B6cker/goda-nyheter-fr%C3%A5n-bibeln/vad-%C3%A4r-guds-rike/ (Jesus taught us to pray: "May your Kingdom come; may your will be done on earth as it is in heaven." (Matthew 6:10, GNT) But, what is that Kingdom, and how will it help us? Find out here.)

powerforpurpose.blogg.se - De senaste åren i mitt liv har varit en märklig resa. Jag har vandrat genom djupaste förtvivlan till ett hopp starkare än något. Därför skulle jag vilja dela med mig av min resa...som fortfarande pågår. Jag har börjat ana att mitt liv har ett högre syfte, precis som ditt. Och att det finns kraft till att hitta dit. Jag hämtar den kraften hos Gud. Häng med på min resa.