Pinterest • Världens idékatalog

Actual LumberDimensions in inches and also mm Timber conversion chart.

pin 289
heart 24

Hantverkare - Crown Services

FRÅN RUCKEL TILL DRÖMHEM I GRINDA: "Jag visste att jag ville ha det enligt gammal byggtradition, jag har bara bott i gamla hus", säger Iréne. [...] Nuförtiden finns det många hantverkare som är utbildade inom byggnadsvård, och det finns även många butiker som säljer färg och tillbehör. Hela huset har en mild färgskala i lindblomsgrönt, pompejirött och så det ljust gråblåa som köksluckorna är målade i. På övervåningen har sovrummen tapeter i gammaldags stil | Leva & Bo

pin 95
heart 13

Snickare, Måleri, Renovering, Stockholms Hantverkare -BYMONT

TÅNUM Matta, slätvävd, blandade färger

Handvävd av skickliga hantverkare, och därför helt unik.

Se en film om hur våra läderplånböcker skapas - Av professionella hantverkare. Vi får följa med medgrundaren till Ezra Arthur (f.d. Bison Made) Sebastian Sandersius in i deras plånbokstillverkning och han berättar om hur varumärket etablerades och vad det står för.

heart 1

snickare, hantverkare, renovering, tillbyggnad, ombyggnad, badrum, fönsterbyte, takbyte. Skillingaryd, Vaggeryd, Värnamo, Jönköping.

Åren med renoveringarna har gett familjen ett hus som är anpassat för deras behov. Borta är trånga och mörka rum. I stället har familjen fått ett praktiskt hus som badar i ljus. "Vi har i stort sett renoverat huset själva. Calle har inte varit rädd för att ge sig på saker han inte gjort förut, så vi har sparat in mycket på att inte behöva använda hantverkare. Dessutom har vi fått mycket hjälp av våra föräldrar och det är vi oerhört tacksamma för. Vi trivs verkligen bra här", säger Emmelie.

Anlita hantverkare - omBoende.se