Pinterest • Världens idékatalog

Folk och Form julmarknad och gör-det-själv

Julmässa i Bondstorp. Bland utställarna hittade man bl a Lillmärtas skafferi, Tinas blommor i Taberg och smycken av Design Felic. Det bjöds på glögg och pepparkakor och stämningen var på topp.

HantverksGallerian besökte i helgen Eksjö Julmarknad. Julmarknaden hade verkligen allt man kunde önska sig. Det snöade. På torget träffade man tomten, Det fanns eldar, korv och glögg att värma sig med mellan matstånden som lockade med marmelad, senap, korvar och godis.

Tjolöholms julmarknad. Solen sken från en klarblå himmel och det var friskt kallt. Ett 100 tal utställare var på plats. Det var härligt trångt i gångarna mellan stånden då det hade kommit mycket folk för att titta, känna och i många fall smaka.

Denna unika, one-of-a-kind armband har skapas av en sticka i plast. Jag formade det med hjälp av värme för att böja det i form. Inget armband blir det andra likt, och de är heller inte perfekt runda, utan formade för hand! Visa din passion för stickning med detta armband. Bär den till stickgrupper, stickcaféer, hantverksmässor , eller bara ut med vänner! Armbandet kan strechas en del att formas över handleden, med hjälp av värme kan du reglera storleken.

1
1

HantverksGallerian på designmarknad i Jönköping. Här hittade vi Gustav Källner som driver spoondesignstudio 47  som bla tillverkar ursnygga tidningsställ. Skräddare Ida Wadenruds  ställde ut med sina fantasifulla flugor. Smyckesdesigner Victoria Nordenstams  som gör handgjorda smycken i metall och naturmaterial och Malin Aronsson som driver Liv Swedish design

Mässan Fingrar Kan hölls för elfte året i rad och hantverksgallerian var på plats för att prata med utställarna.

från blog.folksy.com

How to sell more at markets, craft fairs & trade shows -

How to sell more at markets, craft fairs & trade shows More

316
62
från christins.hubpages.com

First Craft Show Tips, Advice and Checklist

Full list of everything you need for your first craft fair

5.2k
571
10

If you're feeling a little nervous or un-prepared for a craft show, click on this pin to read through 12 really valuable tips that are great for keeping in mind whether you're about to sell at your first craft fair or your 100th.

1.3k
161
4