Saffranskladdkaka

Saffranskladdkaka

Kolapaj med röda vinbär (eller lingon) och flingsalt

Kolapaj med röda vinbär (eller lingon) och flingsalt - Recepie in swedish

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Mini-Dammsugare ICA - Dammsugare är en riktig bakverksklassiker. Här gör vi dem i behändigt miniformat! Blanda kaksmulor, som här från sockerkaka, med kakao och smält mörk choklad. Smaksätt sedan minidammsugarna som sig bör med punsch och arraksarom.

Mini-Dammsugare ICA - Dammsugare är en riktig bakverksklassiker. Här gör vi dem i behändigt miniformat! Blanda kaksmulor, som här från sockerkaka, med kakao och smält mörk choklad. Smaksätt sedan minidammsugarna som sig bör med punsch och arraksarom.

Det gröna köket bjuder på massor av läckerheter, som till exempel det här receptet på färgglada sesam- och morotsbiffar. För att lyfta smakerna i biffarna ytterligare serveras en hemmagjord hummus och couscoussallad med bladspenat och smulad fetaost till.

Det gröna köket bjuder på massor av läckerheter, som till exempel det här receptet på färgglada sesam- och morotsbiffar. För att lyfta smakerna i biffarna ytterligare serveras en hemmagjord hummus och couscoussallad med bladspenat och smulad fetaost till.

Saffransbullar ska bakas med smör för bästa smak! Vaniljsocker i bullarna ger extra lyx. Saffran ger den underbar färgen och den karaktäristiska smaken. Med kesella/kvarg får du ett saftigare bröd. Snurror ser extra festligt ut!

It's Christmas time in Sweden! Recept: Saffransbullar med vanilj (sweet buns with saffron and vanilla)

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Gillar du hallon-och lakritsdödskallar? Då kommer du älska de här  Smält marshmallows och häll över gelehallon och turkisk peppar - julgodis på nolltid! http://www.ica.se/recept/hallon-och-saltlakritsmarshmallows-719358/

Gillar du hallon-och lakritsdödskallar? Då kommer du älska de här Smält marshmallows och häll över gelehallon och turkisk peppar - julgodis på nolltid! http://www.ica.se/recept/hallon-och-saltlakritsmarshmallows-719358/

Pinterest
Search