Pinterest • Världens idékatalog

Inreda Små Lägenheter Hur du får dina rum att se större ut

Praktiskt med mysig sovalkov

24

Smart inredning kan vara enkel!

Think you don't have room for a main-floor powder room? Look under the stairs!

72
5

Utnyttja ett trångt utrymme genom att skapa en praktisk skoförvaring i ett nafs! Köp gjutrör (gärna i olika storlekar så både stora och små skor får plats) i papp på byggvaruhandeln för cirka 49 kr/120 cm rör. Såga i önskade längder som här, 30 cm. Måla vita. Sedan är det bara att stapla. Rören kilar in sig och blir stadiga i det smala utrymmet, så de behöver inte skruvas fast.

29
2

Marmorbricka med kant till kryddor och flaskor i köket, kanske tom med tillhörande peppar & saltkar eller en kopp att ha tandpetare i?!

1

Vi kan inte få nog av smarta lösningar, framförallt om det handlar om små ytor. Badrum är sällan stora men kräver bra med förvaring. Smarta förvaringstips och annat till det lilla badrummet.

Tu espacio de trabajo ideal en casa es la combinación de un orden eficiente y de un ambiente relajado

1

Älskar du att semestra vid havet så mycket att du längtar efter atmosfären vid Medelhavet när du är hemma på sommaren? Skulle du föredra att känna att du är på Costas jämt? Det är lättare än du tror! Vi visar dig de färger, material och objekt som du kan använda för att dekorera ditt hem för att skapa en medelhavsatmosfär.

The loft conversion bedroom and ensuite shower loft conversions is designed arranged in to the Home Interior looking.

46
2