Inspirerande konst

Utforska relaterade ämnen

Några av höstens stora inredningstrender är konst i storformat och fantasifulla textila väggbonader. Vi kombinerar båda med den djärva metervaran NATTGLIM för en hel vägg med modigt uttryck!
NATTGLIM är formgiven av modedesignern Martin Bergström, som även ligger bakom kollektionen SVÄRTAN, och har en organisk och akvarell flödande mönsterrapport som passar perfekt att betrakta stort på en vägg.
DIY konst på BESTÅ | IKEA Livet Hemma – inspirerande inredning för hemmet
En lång avlastningsbänk av BESTÅ utefter väggen ger plats för favoritsaker som bildar vackra blickfång i sin enkelhet.
DIY – tavlor av textil | IKEA Livet Hemma – inspirerande inredning för hemmet
Aldrig har det väl funnits ett större intresse för konst och vad vi har på väggarna! Trenden med stora tavlor och textila bonader väcker DIY kreativiteten till liv, så här gör vi konst av de vackra måleriska textilierna i STOCKHOLM 2017 kollektionen.
EKBACKEN, SÄLJAN och KARLBY är alla slitstarka bänkskivor till kök men passar perfekt till detta DIY.
Låt DIY-konst vila på en stilren förvaringsmöbel av BESTÅ skåp så slipper du borra hål i väggen.
Glas är ett av de taktila material som valdes ut för att ingå i STOCKHOLM 2017. Skålar, karaffer och fat i blå toner har hämtat inspiration från naturen och det skiftande svenska ljuset.
ikea_sangar_sommar_inspriation_2
By Eva Kylberg Johanson
Funktionella och stiliga SKÅDIS väggförvaring av formgivaren Eva Lilja Löwenhielm. SKÅDIS förvaringstavla, SKÅDIS klämma, SKÅDIS behållare, SKÅDIS behållare med lock, SKÅDIS hyllplan, LÅNGFJÄLL vit arbetsstol, Gunnared beige, HILVER bord i hållbar bambu, ALEX lådhurts på hjul, HEKTAR arbetslampa med trådlös laddning.
I april presenterar IKEA kollektionen ART EVENT 2017, en samling teckningar från hyllade konstnärer världen över.
10 enkla saker du kan göra för klimatet – som även du vinner på!

10 enkla saker du kan göra för klimatet – som även du vinner på!

En tydlig trend inför 2017 är konst och konsthantverk som en personlig del av inredningen. Vi hämtar inspiration och leker med konstgalleriets uttryck, där montrar och piedestaler exponerar och lyfter fram objekten.
Pinterest
Sök