Italienska kakor

Biscotti- Italienska kakor

Biscotti- Italienska kakor

Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Nylagad avsvalnad eller överbliven risotto kan användas till friterade ostfyllda risbollar som på italienska kallas arancini. Gör gärna risbollarna i förväg och förvara svalt tills de ska friteras. Var försiktig! Riset kan göra att det stänker när de friteras. Det går även bra att steka dem i smör eller olja i en panna med släpplätt-beläggning.

Risbollar Nylagad avsvalnad eller överbliven risotto kan användas till friterade ostfyllda risbollar som på italienska kallas arancini. Gör gärna risbollarna i förväg och förvara svalt tills de ska friteras. Var försiktig! Riset kan göra att det stänker när de friteras. Det går även bra att steka dem i smör eller olja i en panna med släpplätt-beläggning

Nylagad avsvalnad eller överbliven risotto kan användas till friterade ostfyllda risbollar som på italienska kallas arancini. Gör gärna risbollarna i förväg och förvara svalt tills de ska friteras. Var försiktig! Riset kan göra att det stänker när de friteras. Det går även bra att steka dem i smör eller olja i en panna med släpplätt-beläggning.

Cartellate al vincotto

Cartellate al vincotto

Mandelbiscotti biscotti med mandel

Mandelbiscotti biscotti med mandel

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Biscotti da the con frolla morbida, farciti in due versioni. | La ricetta della felicità

Biscotti da the con frolla morbida, farciti in due versioni. | La ricetta della felicità

1 bröd Det här härliga receptet har vi fått från kokboksförfattaren Mekto Ganic och hennes bok Bröd och kakor – baka utan gluten. Hennes mål var att ta fram ett bröd med rätt tuggmotstånd och lite lantlig smak för att komma så nära den italienska smaken som möjligt. Brödet går att toppa med soltorkade tomater, oliver och… Fortsätt att läsa →

1 bröd Det här härliga receptet har vi fått från kokboksförfattaren Mekto Ganic och hennes bok Bröd och kakor – baka utan gluten. Hennes mål var att ta fram ett bröd med rätt tuggmotstånd och lite lantlig smak för att komma så nära den italienska smaken som möjligt. Brödet går att toppa med soltorkade tomater, oliver och… Fortsätt att läsa →

Biscotti morbidi al cacao e caffè - Coffee and cocoa soft cookies - zucchero e zenzero

Biscotti morbidi al cacao e caffè - Coffee and cocoa soft cookies - zucchero e zenzero

En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis.     ...

En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis. ...

Pinterest
Sök