Pinterest • Världens idékatalog

Jang Keun Suk ❤

pin 10
heart 5

美咲♡レディ on

jang geun suk

pin 40
heart 23

Jang Geun Suk<3

pin 5
heart 3

Beyond his pretty boy face: an ambitious, hard working man http://jangkeunsukforever.com/archives/14910 I start liking him just because' :). Go, 직진!

pin 9
heart 5

Jang Keun Suk

pin 8
heart 1

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

pin 18
heart 14

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul Cr: jacquelyn allen

pin 3
heart 4

...making bubbles - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

pin 122
heart 48

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

pin 4
heart 3