Pinterest • Världens idékatalog

美咲♡レディ on

jang geun suk

130
26

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

95
43

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul Cr: jacquelyn allen

36
21

sooo cute :) :)

61
31

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

27
9

...making bubbles - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

119
48

Jang Keun Suk ❤

33
14

Jang Geun Suk, Jang Geun Seok, Jang Keun Suk

144
60

JKS with piggybunny. ^_^

133
66