Pinterest • Världens idékatalog

Gives me chills. This is what this band stands for. Deriving their strength and…

38
19

Lagom till skolstart laddar vi upp med två ALEX lådhurtsar beredda att jobba hårt för att hålla papper, mappar, färger och bilder på plats! FORSÅ arbetslampa, TJENA tidskriftssamlare, VÄLBEKANT skrivplatta.

4.7k
633
7

Var ambitiös och jobba hårt – men glöm inte bort den sociala biten. Så slår du dig lättast in på en ny arbetsplats, enligt arbetslivsforskaren Samuel West.

Kvinnor som fiskmånglare och roddarmadammer vid Norrbro i Stockholm | Stormaktstidens Sverige myllrade av kvinnoarbete – på Stockholms gator och torg trängdes månglerskor och sömmerskor, bagerskor och roddarmadammer. Men det är först nu som kvinnornas arbete blivit synligt, genom historikern Sofia Lings kartläggning av 1600-talets jobblinje – en tid då mannen formellt var överordnad kvinnan, men där båda könen i praktiken behövde jobba hårt för att överleva.

Lagom till skolstart laddar vi upp med två ALEX lådhurtsar beredda att jobba hårt för att hålla papper, mappar, färger och bilder på plats! FORSÅ arbetslampa, TJENA tidskriftssamlare, VÄLBEKANT skrivplatta.

från Abduzeedo

The Perfect Office - Bagel, Gesture Chair, Nest and Office Ideas

The Perfect Office - Bagel, Gesture Chair, Nest and Office Ideas!

4
1

Förmågan att sätta ned huvudet och jobba hårt är en av de viktigaste egenskaperna ett barn kan utveckla och ha med sig i livet. Vi tror därför på att, vid en försäljning som ofta innebär hårt arbete, göra framgången så “garanterad som möjligt” för barnet. Med andra ord, genom att ge henne/honom tydliga tecken på framgång efter dess hårda jobb - många lyckade försäljningar på grund av en lättsåld produkt, mycket pengar för mödan - förstärks beteendet, vilket ger egenskapen ett djupare fäste.

IKEA klassikern ALEX, design Johanna Asshoff, är en riktig dröm för kreativa själar, rymlig och lätt att flytta runt efter behov. FORSÅ arbetslampa, FULLFÖLJA sax, HISTORISK hängetiketter.

29
5

Lantligt, ljust och luftigt. Den gamla gården från 1897 har renoverats med varsam hand, och möblerats med gamla auktionsfynd och sådant som funnits på gården i alla år.

2