vinjournalen.se -  Vin Tips : Fruktfylld och krispig julsangria med tranbär |  Varför inte en säsongssangria som välkomstdrink i jul? Vi brukar hälsa på hos matentusiasten Jerry James Stone innan festhelger och nu hittade vi ett busenkelt recept på en riktigt god och festlig julsangria, en Christmas Sangria! Färska tranbär och andra frukter finns i välsorterade frysdiskar o... http://wp.me/p73gTR-3tZ

Fruktfylld och krispig julsangria med tranbär

vinjournalen.se - Vin Tips : Fruktfylld och krispig julsangria med tranbär | Varför inte en säsongssangria som välkomstdrink i jul? Vi brukar hälsa på hos matentusiasten Jerry James Stone innan festhelger och nu hittade vi ett busenkelt recept på en riktigt god och festlig julsangria, en Christmas Sangria! Färska tranbär och andra frukter finns i välsorterade frysdiskar o... http://wp.me/p73gTR-3tZ

Julsangria på glögg: http://martha.fi/svenska/start/recept/view-51918-807

Julsangria på glögg: http://martha.fi/svenska/start/recept/view-51918-807

Skär äpplen i klyftor och apelsin och citron i tunna skivor.  Lägg äppelklyftor, apelsinskivor, citronskivor och kanelstänger i en kanna eller bålskål o...

Skär äpplen i klyftor och apelsin och citron i tunna skivor. Lägg äppelklyftor, apelsinskivor, citronskivor och kanelstänger i en kanna eller bålskål o...

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Enkel och god förrätt på nyårssupén och häftiga röda bubblor |  Nu laddar vi upp inför nyårsafton med en härlig nyårssupé och gott i glasen. Idag börjar vi med förrätten. Ingen stress, tidigare på kvällen brukar det alltid kännas långt till 12-slaget. Varför inte börja kvällen med en fräsch italiensk chili- och limemarinerad ceviche med oliver, gurka, avokado... http://wp.me/p73gTR-3vx

Enkel och god förrätt på nyårssupén och häftiga röda bubblor

vinjournalen.se - Vin & Mat : Enkel och god förrätt på nyårssupén och häftiga röda bubblor | Nu laddar vi upp inför nyårsafton med en härlig nyårssupé och gott i glasen. Idag börjar vi med förrätten. Ingen stress, tidigare på kvällen brukar det alltid kännas långt till 12-slaget. Varför inte börja kvällen med en fräsch italiensk chili- och limemarinerad ceviche med oliver, gurka, avokado... http://wp.me/p73gTR-3vx

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Påskens ugnsrostade lammlägg, krämig couscous och mustig Pinot Noir |  Till lammläggen tar vi en härligt mörk blåröd och 100%-ig Pinot Noir med god fyllighet och trevliga tanniner i rätt balans och vi öppnar en flaska Murdoch James Estate med kryddig, nyanserad smak och doft. Det märks att druvorna i detta vin som skördats för hand har upplevt många soltimmar på... https://wp.me/p73gTR-3FK

Påskens ugnsrostade lammlägg, krämig couscous och mustig Pinot Noir

vinjournalen.se - Vin & Mat : Påskens ugnsrostade lammlägg, krämig couscous och mustig Pinot Noir | Till lammläggen tar vi en härligt mörk blåröd och 100%-ig Pinot Noir med god fyllighet och trevliga tanniner i rätt balans och vi öppnar en flaska Murdoch James Estate med kryddig, nyanserad smak och doft. Det märks att druvorna i detta vin som skördats för hand har upplevt många soltimmar på... https://wp.me/p73gTR-3FK

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Läcker italiensk Piccata på kyckling och en härlig, fruktig rosé! |  Idag blandar vi italiensk mat med franskt vin. Här är ett elegant, traditionellt och superlätt  piccata-recept på kyckling med citron, smör och kapris samt en pikant sås spetsad med lite vitt vin. Tillsammans med kokt ris och några goda ångade grönsaker blir detta en riktig festmåltid. Vi servera... http://wp.me/p73gTR-3ng

Läcker italiensk Piccata på kyckling och en härlig, fruktig rosé

vinjournalen.se - Vin & Mat : Läcker italiensk Piccata på kyckling och en härlig, fruktig rosé! | Idag blandar vi italiensk mat med franskt vin. Här är ett elegant, traditionellt och superlätt piccata-recept på kyckling med citron, smör och kapris samt en pikant sås spetsad med lite vitt vin. Tillsammans med kokt ris och några goda ångade grönsaker blir detta en riktig festmåltid. Vi servera... http://wp.me/p73gTR-3ng

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Ljuvlig, nötig quiche med Roquefort och spenat |  Den här quichen passar både på buffébordet och som egen rätt tillsammans med en god tomatsallad eller varför inte en grillad bit kyckling?  Roquefortosten kräver lite sötma i vinet och vi har valt en fin Pinot Gris av den sötare och blommiga varianten. Du behöver  1 paket färdig pajdeg 400 g... http://wp.me/p73gTR-3B1

Hacked By MeRvox

vinjournalen.se - Vin & Mat : Ljuvlig, nötig quiche med Roquefort och spenat | Den här quichen passar både på buffébordet och som egen rätt tillsammans med en god tomatsallad eller varför inte en grillad bit kyckling? Roquefortosten kräver lite sötma i vinet och vi har valt en fin Pinot Gris av den sötare och blommiga varianten. Du behöver 1 paket färdig pajdeg 400 g... http://wp.me/p73gTR-3B1

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Sotad makrill med spenat och valnötter med en god, italiensk Soave |  Är det snart dags för jobb igen? Varför inte ladda upp med en riktig hälsobomb av vitaminer och proteiner? Makrill är en fet fisk som både är god, proteinrik och nyttig. Makrillen är rik på Omega-3 och innehåller selen, Omega-6, vitamin B12 och niacin. Kombinera gärna med spenat och valnötter. Sp... http://wp.me/p73gTR-3gh

Sotad makrill med spenat och valnötter med en god, italiensk Soave

vinjournalen.se - Vin & Mat : Sotad makrill med spenat och valnötter med en god, italiensk Soave | Är det snart dags för jobb igen? Varför inte ladda upp med en riktig hälsobomb av vitaminer och proteiner? Makrill är en fet fisk som både är god, proteinrik och nyttig. Makrillen är rik på Omega-3 och innehåller selen, Omega-6, vitamin B12 och niacin. Kombinera gärna med spenat och valnötter. Sp... http://wp.me/p73gTR-3gh

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Smarriga hjortribs till nyårssupén & goda Brunello di Montalcino, Fattoi |  Härliga hjortribs upptäckte vi i delikatessdisken på en större ICA kvantum, sen marinerade vi dessa dagen innan med bland annat lime, ingefära och honung. En krångla inte till det. Du vill inte stå vid spisen hela nyårsafton. Sätt in i ugnen med en god glaze och servera med en krämig potatissa... http://wp.me/p73gTR-3vK

Smarriga hjortribs till nyårssupén & goda Brunello di Montalcino, Fattoi

vinjournalen.se - Vin & Mat : Smarriga hjortribs till nyårssupén & goda Brunello di Montalcino, Fattoi | Härliga hjortribs upptäckte vi i delikatessdisken på en större ICA kvantum, sen marinerade vi dessa dagen innan med bland annat lime, ingefära och honung. En krångla inte till det. Du vill inte stå vid spisen hela nyårsafton. Sätt in i ugnen med en god glaze och servera med en krämig potatissa... http://wp.me/p73gTR-3vK

vinjournalen.se -  Vin Skola : Liten ungersk druvordlista |  Vinlandet Ungern är känt för sina prisvärda och härliga vita och röda viner och börjar nu även satsa på alltmer kvalitativa viner. Man har en hel del goda inhemska druvor och vill man få en bra överblick över de druvor som odlas inom vinproduktionen, så verkar det nästan som att man behöver... http://wp.me/p73gTR-3Cs

Liten ungersk druvordlista

vinjournalen.se - Vin Skola : Liten ungersk druvordlista | Vinlandet Ungern är känt för sina prisvärda och härliga vita och röda viner och börjar nu även satsa på alltmer kvalitativa viner. Man har en hel del goda inhemska druvor och vill man få en bra överblick över de druvor som odlas inom vinproduktionen, så verkar det nästan som att man behöver... http://wp.me/p73gTR-3Cs

Pinterest
Sök