Pinterest • Världens idékatalog

At my casa, Lovely Marrakech design floor Voltaire Viskning! / MITT VITA HUS

3

Planet Earth. MORE at: http://sd4shila.creativesolutionstore.com/best-buys.html

16
2

Ägg är en råvara som används flitigt i kinesiska rätter. Den här mättande och värmande kycklingssoppan med sesam- och ingefärssmak är inget undantag! Ägget rörs ner mot slutet och gör soppan krämig och lite flockig, men det är exakt så det ska vara.

I sovrummet hänger en annan lampfavorit, Vertigo, designad av Constance Guisset för Petite friture. Sängen kommer från Carpe diem och fåtöljen Bird Chair av Harry Bertoia för Knoll/Nordiska Galleriet. Gardiner från Gardin­magasinet, Kinesiska krukor är från Annuza/Posh Living.

från Köket.se

Stekta kinesiska grönsaker "Pak-Choy" med vitlök

Lucka 4He Shou Wu är kanske inte det lättaste örten att hitta här i västvärlden. Den är faktiskt ganska okänd utanför den traditionella kinesiska medicinen. Om du inte hittar färsk He Shou Wu,…

Chinese Words for Colors - Learn Chinese

994
122
5

Upptäck Nudelhistorian ✻ Ramen är den japanska versionen av den kinesiska nudelsopprätten lā miàn. Nudlarna är gjorda på vetemjöl, salt och vatten och serveras tillsammans med en uppsjö av olika ingredienser. Det finns i huvudsak fyra typer av ramen: shoyu (japansk sojasås), miso (japansk sojaprodukt), tonkotsu (fläskben) och shio (salt). Dessa fyra smaker är en..

från BuzzFeed

15 Reasons Why Learning Chinese Is Easier Than English

Numbers are used wayyyy more effectively and efficiently. | 15 Reasons Why Learning Chinese Is Easier Than English

28
7

Kinesiska dumplings är små knyten med goda fyllningar. Här visar vi hur du lyckas med hemmagjorda dumplings.