Kinesiska recept

Utforska relaterade ämnen

Recept: Gongbao Jiding – grym kycklingrätt! | Kinesiska recept, mat och restauranter - Kinesiskmat.se

Recept: Gongbao Jiding – grym kycklingrätt! | Kinesiska recept, mat och restauranter - Kinesiskmat.se

Recept | Kinesiska recept, mat och restauranter - Kinesiskmat.se - Part 2

Recept | Kinesiska recept, mat och restauranter - Kinesiskmat.se - Part 2

Kinesiska Recept

Kinesiska Recept

Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott! Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt. Passar perfekt som vardagsmat eller när man vill bjuda på något gott vid festliga tillfällen. Gillar du inte räkor kan du istället ha i kyckling eller göra den vegetarisk. Jag rekommenderar varmt att du testar detta recept. Lättlagat och riktigt gott. 6-8 portioner fried rice Ca 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar jasminris) 4 st ägg…

Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott! Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt. Passar perfekt som vardagsmat eller när man vill bjuda på något gott vid festliga tillfällen. Gillar du inte räkor kan du istället ha i kyckling eller göra den vegetarisk. Jag rekommenderar varmt att du testar detta recept. Lättlagat och riktigt gott. 6-8 portioner fried rice Ca 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar jasminris) 4 st ägg…

Lagd åt det pyssliga hållet? Överraska fika- eller middagsgästerna med kinesiska lyckokakor! Baka in lappar med visdomsord i kakorna – eller varför inte några klassiska vitsar eller snälla komplimanger.

Lagd åt det pyssliga hållet? Överraska fika- eller middagsgästerna med kinesiska lyckokakor! Baka in lappar med visdomsord i kakorna – eller varför inte några klassiska vitsar eller snälla komplimanger.

Pot stickers - kinesiska färsknyten (plockmat) - Recept från Spisa.nu

Pot stickers - kinesiska färsknyten (plockmat) - Recept från Spisa.nu

Recept: Kinesiska filodegsrullar med sötsur dippsås

Recept: Kinesiska filodegsrullar med sötsur dippsås

Ägg är en råvara som används flitigt i kinesiska rätter. Den här mättande och värmande kycklingssoppan med sesam- och ingefärssmak är inget undantag! Ägget rörs ner mot slutet och gör soppan krämig och lite flockig, men det är exakt så det ska vara.

Ägg är en råvara som används flitigt i kinesiska rätter. Den här mättande och värmande kycklingssoppan med sesam- och ingefärssmak är inget undantag! Ägget rörs ner mot slutet och gör soppan krämig och lite flockig, men det är exakt så det ska vara.

Fisk med sötsur sås är en paradrätt i det kinesiska köket. Detta är ett riktigt höjdarrecept där du får lära dig att göra den berömda sötsura såsen baserad på burkananas, tomatpuré och risvinäger från grunden.

Fisk med sötsur sås är en paradrätt i det kinesiska köket. Detta är ett riktigt höjdarrecept där du får lära dig att göra den berömda sötsura såsen baserad på burkananas, tomatpuré och risvinäger från grunden.

Kinesiska dumplings fyllda med svamp är ett trevligt matpyssel där gärna flera kan hjälpas åt att kavla, fylla och vika degknyten. För att lyckas är det viktigt att dumplingdegen är smidig och väl bearbetad. De här vegetariska dumplingarna serveras stekta men de går lika bra att koka eller ångkoka.

Kinesiska dumplings fyllda med svamp är ett trevligt matpyssel där gärna flera kan hjälpas åt att kavla, fylla och vika degknyten. För att lyckas är det viktigt att dumplingdegen är smidig och väl bearbetad. De här vegetariska dumplingarna serveras stekta men de går lika bra att koka eller ångkoka.

Pinterest
Sök