Pinterest • Världens idékatalog

Cool poster / tavla med attityd. Snygga planscher i grått svart och rosa. Kvinna med fågel på huvudet. Köp tavlor online. www.desenio.se

163
56

Fin botanisk tavla som passar fint till svart vit inredning

193
28

Textposter med guldfoliering och text, "Live the life you love". Tavlor med typografi och citat. Posters och affischer med guld och texttavlor. Fin tavla som passar fint till modern inredning med guld och mässing.

27
2

Vit diamant på svart bakgrund

40
6

Grafiska posters och tavlor. Svartvit bokstavstavla Flera strl

112
73

prints och posters med grafiskt mönster. Tavla i turkost

100
74

Montagne, poster. Tavla med naturmotiv. Tavla med fotokonst, fint naturmotiv av snötäckta berg. Fin att sätta i svart ram och matcha med våra andra naturmotiv i samma serie med fotografier på natur som skog och isberg. Posters med fotokonst, snygg och modern inredning.

17
3

Geometric Heart, poster. Print med geometriskt hjärta i svart. Snygg tavla med ett svart hjärta i geometrisk form som passar fint till alla inredningsstilar. Matcha gärna denna poster med våra andra geometriska tavlor.

39
10

Fin grafisk tavla med diamant i grått och rosa. Desenio har flera posters och prints i fina pastellfärger som passar ihop med denna. Har även snygga posters med diamanter som är grafiska i både svartvitt, färg, guld och silver. Denna diamanposter passar fint i svart eller vit tavelram.

255
110