Pinterest • Världens idékatalog

Thai Coconut Curry Shrimp Noodle Bowls

thai curry shrimp noodle bowls by @howsweeteats I howsweeteats.com

104
9

Koreanska kryddiga sesamspjäll - vi testade att göra det här med tillhörande kimchisallad. Gott, men var lite försiktig med kryddningen och smaka av marinaden så det blir rätt balans på smaken! De här revbensspjällen är fantastisk ”finger food”! Tillaga dem i kryddig koreansk stil med vitlök, ingefära, soja, sesamolja och chipotle paste. Laga gärna spjällen några dagar i förväg, och se till att pensla dem rikligt med glaze, den gör hela skillnaden!

2

Hotteok, søde koreanske pandekager

Recept: Koreanska spjäll

Har du inte testat den här spännande koreanska auberginesalladen är det dags att du gör det! De ångkokta auberginerna smälter i munnen och den fräscha bladspenaten med den härliga dressingen ringlad över sig gör salladen himmelsk.

Koreanska marinerade grönsaker (diningandcooking.blogg.se)

Koreanska marinerade grönsaker

Ett mustigt långkok på högrev och lite av en blinkning till den koreanska rätten bibimbap där marinerat kött bjuds i en skål med ris och grönsaksplock. Laga gärna högrevsgrytan en dag eller två i förväg – den blir bara godare ju längre den står.

1

Recept koreanska pannkakor (Herr och Fru Lagergren)

Recept koreanska pannkakor | Herr och Fru Lagergren | Bloglovin’

1

Korean Barbecue Beef

Korean Barbecue Beef - This is a fabulous Korean Barbecue recipe, especially for those that are inexperienced with Asian cooking. This recipe is easy and has the delish Asian flavor you expect. The kiwi works as a tenderizer.

89
9

Härliga boknyheter! Vad sägs om Kimichi och andra koreanska rätter av Byung-Hi & Byung-Soon Lim 289kr. Grilla för kärlekens skull av Plura Jonsson 299kr. Franska bakverk av Mia Öhrn 295kr. Alla med fantastiska inspirerande bilder och mumsiga recept, rekommenderas varmt! #roombutiken