Pinterest • Världens idékatalog

Engelsk bombräd mot Finland under 2:a världskriget. Under större delen av 2:a världskriget mellan dec.1941 - höst 1944 låg Storbritannien & Finland i krig med varandra. Det var ett krig mest för formalitetens skull, därför att de båda länderna stod på olika sidor i Sovjetunionens krig. I huvudsak var det ett krig utan blodsutgjutelse, med ett undantag – ett brittiskt bombanfall mot en stad i Finland. Dessutom utfördes detta flyganfall innan något krigstillstånd rådde mellan de båda länderna!

1

Allers 1939-21 Arab Arabernas Heliga Krig.Grönan Dal.Tiderum

Allers 1943-46 Ann Sheridan Bildreportage..Krig på Tradera.com - Allers

Allers 1943-46 Ann Sheridan Bildreportage..Krig

SE 1941-25 Fotboll Eskilstuna..Sigge Stark..Fryksdalen..Krig

Syrien och Ryssland för krig utan hänsyn till civila - Expressen

Den USA-finansierte organisasjonen White Helmets driver nå (september 2016) en kampanje for full krig mot Syria. Sentralt i kampanjen er å bruke bilder av barns lidelser. Som jeg har pekt på før, e…

Frozen alive - German`s at Stalingrad

11
1

Den här bloggen handlar om vår nutid; händelser som rapporteras via media. I bloggen sätter vi in dessa händelser i ett historiskt perspektiv. Det finns 2 sätt att se på historia; det som på engelska kallas Accidental View kontra Conspiratory View. Skolan och media lär ut den förstnämnda, att omständigheter driver fram händelser som krig och revolutioner. I den här bloggen tar vi reda på om senare tiders krig och revolutioner snarare är resultatet av mänsklig planering; en konspiration.

Trump til krig mot sine egne - TV 2