Pinterest • Världens idékatalog

Sofia Jansson's 15th c dress, from Sysidan Have a pattern with the longer lacing like this.

10
1
från IMDb

Meetings with Remarkable Men (1979)

Meetings with Remarkable Men (1979) E - Meetings with Remarkable Men: Bygger på George Ivanovich Gurdjieffs egen bok med samma namn och skildrar hans tidiga liv och resor på jakt efter sann kunskap och andlig upplysning. Med start i barndomen följer filmen hans resor genom Centralasien och hans möten med de män och kvinnor som kom att inspirera honom till den gärning för västvärldens kulturliv och filosofi som han fullföljde under senare halvan av sitt liv.

1

#JUNGLEMAN - EN IKON. #Parfym #herrdoft# En äventyrlig doft med #lavendel, grön #mynta & ädla tonkabönor. Denna doft har från den dag den skapades - skrivit sin egen historia. Doften skapar en aura som består & lämnar ingen oberörd. Den ger en känsla av att alltid vara på språng - på jakt efter större utmaningar. Den låter sig inte tämjas. Målet är total frihet. Män gillar doftens lojalitet & kvinnor kan helt enkelt inte motstå den. 319:- Fri frakt inom Sverige.

1

Jungleman.  - After Shave 100 ml. En äventyrlig doft med lavendel, grön mynta & ädla tonkabönor. Denna doft har från den tid den skapades skrivit sin egen historia. Den gömmer sig aldrig men är ändå hemlighetsfull. Doften skapar en aura som består & lämnar ingen oberörd. den ger en känsla av att alltid vara på språng - på jakt efter större utmaningar. Den låter sig inte tämjas - målet är total frihet. Män gillar doftens lojalitet & kvinnor kan helt enkelt inte motstå den. 199:- Fri…

Fallna kvinnor : när samhällets bottensats skulle lära sig veta hut - Eva F. Dahlgren

1
från Mr. and Mrs. Interior

Adorable wall, some decor came from hobby lobby

4.6k
608
4

Hoyt Nitrum | Hoyt.com

585
82
1

Why would a women need a dozen roses when she could have a dozen arrows instead!

610
115
2

First time I have found scent free shampoo and conditioner that I love.

424
42

Well I know I'll be the girl who will need to decorate around deer heads, so this is super cute!

261
22