Pinterest • Världens idékatalog

Balsamic Roasted Brussels Sprouts

pin 1.1k
heart 49

Gyllene fisksoppa med saffran- 7points

pin 17

Förtjusande chilismakande lax med en underbar bulgur fylld av aprikoser, grovhackade cashewnötter och rucola. Servera din lax och bulgur med en klick syrlig matyoghurt.

pin 44
heart 1

Honey Garlic Salmon

Honey Garlic Salmon Honey Garlic Salmon – garlicky, sweet and sticky salmon with simple ingredients. Takes 20 mins, so good and great for tonight’s dinner | http://rasamalaysia.com

pin 87
heart 7

Thai Baked Salmon

Baked Thai Salmon

pin 405
heart 32

Ett laxrecept som höjer smaken med en tilltalande mango- och avokadosalsa vid sidan. Salsan förbereder du genom att tärna avokado och den saftiga mangon som blandas ihop med rödlök och gurka. För att få en extra touch tillsätts limeskal och pressad limesaft. Servera denna kompott till stekt lax och ris.

pin 4

Den kanske oväntade kombinationen av den salta luftorkade skinkan och den feta laxen är delikat. Det är viktigt att skinkan är riktigt tunt skivad och att laxen är torr när man lindar in den så att den fäster på fisken. Se till att steka fisken runt om, då blir skinkan ett knaprigt skal runt fisken. Man ska steka på hög temperatur så att man hinner steka den runt om innan den blir genomstekt, lite kärna i fisken får det gärna vara!

pin 4
heart 1

I går provade jag ett laxrecept som var riktigt smarrigt! Ett typiskt Åse-recept, dvs där man bara smaksätter lite och sedan får det sköta sig själv, me löööööv sådana recept!! Jag är så glad att mina barn älskar lax och vi äter det 1-2 ggr i veckan. Det bästa min äldsta son vet (13 år) […]

Laxrecept

Ugnsbakad spätta med chilisås - City Gross 8 sp

pin 7